kopshout platen

kopshout platen

Bestel heel gemakkelijk uw kopshout platen op maat bij QATRINA  

Heerlijk eenvoudig bestellen vanuit uw luie stoel: kopshout platen helemaal op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig.

Een absoluut uniek houtproduct: oersterk en een prachtige uitstraling. Kopshout is praktisch onverslijtbaar en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik. Wij maker er onder andere schitterende keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en hakblokken van.

Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit voor concurrerende prijzen door onze jarenlange samenwerking met voordelige producenten. Omdat zo’n 90% van ons kopshout besteld wordt in eiken, leveren wij online uitsluitend kopshout platen gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort. Platen in een andere houtsoort dan eiken zijn leverbaar op aanvraag. Wij hebben een overzicht van de overige leverbare houtsoorten op de website geplaatst: klik hier. Heeft u wellicht speciale wensen ? Neem dan contact met ons op, want in principe is elke vorm mogelijk.

Ons kopshout wordt volgens eeuwenoud recept nog handmatig gemaakt van vierkante blokjes die met elkaar verlijmd worden. Een waar monnikenwerk, maar het resultaat mag er zijn ! Via de website bestelt u heel gemakkelijk helemaal zelf kops Slavonisch eiken platen met een standaarddikte van 60 mm. Andere houtsoorten of dikkere platen zijn mogelijk buiten de website om, op aanvraag: wij leveren kopshout tot maximaal 120 mm. dik.

Omdat ook wij een duurzaam en verantwoord bosbeheer nastreven zijn onze producten allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

kopshout platen

Kopshout plaat (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

QATRINA maakt uitsluitend op maat

Wij maken op maat: standaardplaten op maat verzagen doen wij niet aan. U bestelt op maat, wij maken op maat.

Om logistieke problemen te voorkomen leveren wij kopshout platen online tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Buiten de website om zijn eventueel langere en bredere platen mogelijk op aanvraag, maar houd in uw achterhoofd dat massief hout erg zwaar is: een kopshout plaat van 2000x1000x60 mm. weegt al gauw zo’n 90 kilo. Al met al toch langer of breder nodig ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout platen ?