kopshout plaat op maat

kopshout plaat op maat

Snel en voordelig bestellen bij QATRINA: een kopshout plaat op maat

Geen gesjouw en gesleep meer, want een kopshout plaat op maat bestelt u heel simpel online bij QATRINA ! Gewoon vanaf de bank thuis !
Voordat u verder gaat zoeken: wij zijn zo goed als de enige leverancier in de Benelux die kopshout kan leveren.

Een nagenoeg onverslijtbaar houtproduct dat veelzijdig toepasbaar is. De unieke uitvoering maakt het bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Zo worden er al jarenlang snijplanken en hakblokken voor onder andere slagers en de horeca van gemaakt. Inmiddels worden kopshout platen ook veel gebruikt als keukenblad en werkblad, en natuurlijk kan een kopshout plaat op maat ook prima fungeren als exclusief tafelblad.

Wij kunnen top kwaliteit voor redelijke prijzen aanbieden, doordat wij samenwerken met voordelige leveranciers van kopshout in Oost Europa. Slavonisch eiken platen bestelt u gewoon zelf in onze webwinkel. Platen in andere houtsoorten kunnen wij op aanvraag leveren: een overzicht vindt u hier. Platen maken wij in zo goed als iedere door u gewenste vorm en afmeting. Neem even contact met ons op indien u meer informatie wenst.

Een kopshout plaat maken is traditioneel vakmanschap: de plaat wordt opgebouwd door massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Standaard gebruiken wij hiervoor blokjes met een dikte van 60 mm. Dikker kan evt. op aanvraag (t/m 120 mm.), dunner is helaas niet mogelijk. Voor onze platen gebruiken wij alleen het allerbeste hout: dit wordt duurzaam geproduceerd en is derhalve altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout plaat op maat

Kopshout eiken plaat

 

QATRINA = massief houten platen op maat

Absoluut uniek en op maat voor u gemaakt: het sjouwen met zware platen en het zelf op maat zagen is gelukkig niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u op maat en wij maken het op maat.

U voert eenvoudig zelf de gewenste afmetingen van de plaat in en ons bestelsysteem toont u de prijs voor het product. Afrekenen doet u veilig online via iDEAL resp. BANCONTACT.

In onze online winkel kunt u kops eiken tot max. 2400 millimeter lang en max. 1200 millimeter breed bestellen: kopshout is in verticale richting ijzersterk, maar in horizontale richting juist weer niet.
Wat grotere platen en platen voorzien van uitsparingen zijn daarom erg kwetsbaar voor breuk. Toch graag een grote plaat ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout plaat op maat ?