kopshout panelen 80 mm.

kops eiken

U zoekt fraaie kopshout panelen 80 mm. dik ?, QATRINA levert ze op maat !

Kopshout panelen 80 mm. dik bestelt u eenvoudig bij QATRINA. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit, en dat ook nog voor scherpe prijzen !.

Via onze online webshop leveren wij kops eiken, maar wij kunnen op bestelling ook kopshout panelen en (tafel)bladen leveren in heel veel andere houtsoorten. En dit alles ook nog in elke door u gewenste vorm en afmeting !. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

De kopshout panelen 80 mm.dik worden door echte vakmensen nog met de hand opgebouwd uit blokjes van ca. 43×43 millimeter.  Standaard leveren wij via de webshop kops eiken in 60 mm. dik.

Maar ook kopshout met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm is bij ons op aanvraag leverbaar, niet alleen in eiken maar in nog veel meer andere houtsoorten ! Neem gewoon even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Onze kopshout panelen 80 mm. dik zijn uiteraard altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken panelen 120 mm.

Kopshout eiken

 

Kopshout uitsluitend leverbaar in standaard afmetingen ?! QATRINA levert uw kops gewoon op maat ! 

Bij QATRINA leveren wij onze producten gewoon helemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, en in iedere gewenste vorm en afmeting, zonder aanvullende kosten.

Ons bestelsysteem in de webshop berekent automatisch de vierkante meterprijs van het geselecteerde product, en op basis hiervan de uiteindelijke totaalprijs.
Kops eiken is via de webshop te bestellen met een dikte van 60 mm., een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm.

Mocht u langer of breder nodig hebben, een andere houtsoort prefereren, of graag een dikker paneel dan 60 millimeter wensen, neem dan even contact met ons op. Op aanvraag leveren wij namelijk ook langer, breder en dikker kopshout. Uiteraard in de door u gewenste vorm en afmeting ! 

Wij leveren ons kopshout uitsluitend op maat gemaakt, en leveren derhalve niet uit voorraad.
Samen met onze eigen koeriersdienst bezorgen wij de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten. Wij doen dit als service tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout panelen 80 mm. ?