kopshout op maat gemaakt

kopshout op maat gemaakt

Kopshout op maat gemaakt, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Kopshout op maat gemaakt is helemaal ‘in’ op het moment. En dat is zeker niet ten onrechte, want kopshout is een schitterend, onverslijtbaar houtproduct ! Nadeel is wel dat de prijs hierdoor de laatste jaren behoorlijk is gestegen. Wij beschikken echter gelukkig al jaren over eigen gunstige inkoopkanalen, waardoor wij onze prijzen nog steeds laag kunnen houden.

Ons kops eiken leveren wij via de website in Slavonisch eiken: een prachtig lichte eikensoort. Op aanvraag is echter ook kopshout op maat in andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten), Zo goed als elke vorm en afmeting is mogelijk, dus neem daarvoor even contact met ons op: wij helpen u graag.

Ons fraaie en exclusieve kopshout op maat gemaakt wordt handmatig opgebouwd uit massief houten blokjes van ca. 43×43 mm. en is via de website leverbaar in 60 mm. dik eiken. Buiten onze website om leveren wij ook kopshout met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Allemaal duurzaam geproduceerd, en daarom altijd  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout op maat gemaakt

kops eiken

Uw kops op maat, tot op de mm. nauwkeurig in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm !

Ons slimme bestelsysteem op de website berekent aan de hand van de ingegeven afmetingen, automatisch de prijs voor u uit. Kops eiken op maat is via de website te bestellen tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Liever langer of breder, of een andere houtsoort ? Geen probleem, want op aanvraag leveren wij ook (veel) langer, breder en kopshout in andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Ons kopshout wordt voor ons in Oost Europa gemaakt, en per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd. Team QATRINA zorgt, in samenwerking met onze vast koeriersdienst, vervolgens voor een snelle en correcte levering bij u thuis. Bezorgen doen wij nog steeds tegen kostprijs, want wij vinden service ook heel belangrijk.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout op maat gemaakt ?