kopshout keukenbladen

kopshout keukenbladen

Exclusieve kopshout keukenbladen: bij QATRINA bestelt u ze gewoon op maat 

Zoekt u iets heel speciaals ? Denk dan eens aan kopshout keukenbladen. Schitterend mooi, oersterk en op maat voor u gemaakt tot op de mm. nauwkeurig in vrijwel elke afmeting en vorm.

De houtprijzen zijn de laatste tijd behoorlijk gestegen door een toenemende vraag. Ook kopshout ontsprong hierbij de dans niet. Omdat wij echter over voordelige inkoopkanalen in het buitenland beschikken zijn wij tot op heden in staat dit houtproduct nog voor zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Vrijwel al het kopshout dat bij ons wordt besteld is kops eiken. Online via onze website bieden wij daarom alleen kops eiken aan. Onze kopshout eiken keukenbladen worden gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie lichte maar ook harde eikensoort. Keukenbladen in een andere houtsoort zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Een overzicht hiervan treft u op onze website: klik hier. Neem voor heel ingewikkelde vormen gerust even contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Kopshout keukenbladen worden met de hand opgebouwd door heel veel massieve vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke keukenblad. U bestelt het zelf via de website in 6 cm. dik Slavonisch eikenhout. Een dikker keukenblad is, afhankelijk van de voorraad bij de producenten, doorgaans ook mogelijk. Bladen dunner dan 6 cm. leveren wij helaas niet: deze worden dan niet sterk genoeg, waardoor de kans op breuk te groot wordt.

Niet alleen de allerbeste kwaliteit: het door ons gebruikte hout voor de keukenbladen is ook allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor een verantwoorde houtkap en een duurzaam geproduceerd houtproduct.

 

 

 

kopshout keukenbladen

 

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig ? QATRINA !

Voor keukenbladen in standaardafmetingen of op maat gezaagd bent u bij ons aan het verkeerde adres: QATRINA maakt namelijk keukenbladen op maat. Online bestelt u bij ons zelf de door u gewenste afmetingen. Via de website kan dit t/m een lengte van maximaal 2,4 meter en t/m een breedte van maximaal 1,2 meter. Eventueel langere en/of bredere keukenbladen zijn mogelijk buiten de website om. Ook keukenbladen in een andere houtsoort dan eiken leveren wij uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Onze houtproducten worden in Oost Europa gemaakt en 1x per week per vrachtwagen naar ons magazijn in Nederland vervoerd. Daarna zorgen wij samen met onze vaste koeriersdienst voor een snelle levering bij onze klanten.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout keukenbladen ?