kopshout essen op maat

kopshout essen op maat

Bestel het voor een interessante prijs bij QATRINA: kopshout essen op maat voor u gemaakt !

Interessant geprijsd en heel eenvoudig online te bestellen bij QATRINA: prachtig mooi kopshout essen op maat. Uniek en nagenoeg nergens anders te vinden !

Bestel het ‘gewoon’ als panelen als u er zelf nog mee aan het werk wil of ga voor kant en klaar: wij leveren ons kops essen in de vorm van hakblokken, werkbladen of als tafelblad. Wilt u een heel speciale, zelf bedachte vorm laten maken ? Ook dat is geen probleem, want met onze moderne freesmachines kunnen wij zo goed als alles op maat voor u maken. Heeft u iets (heel) aparts in gedachten, stuur ons dan een schetsje: u ontvangt van ons dan een geheel vrijblijvende prijsopgave. Onze gegevens vindt u hier.

U kunt bij ons direct online kopshout eiken bestellen: kopshout beuken en kopshout essen op maat is verkrijgbaar op aanvraag. Ga even naar de website voor een compleet overzicht. Maar liefst 60 millimeter dik kopshout bestelt u gewoon bij QATRINA ! Mits voorradig op dat moment is dikker meestal ook mogelijk. Dunner echter helaas niet.

‘Gewoon’ op maat: 60 millimeter dik massief kopshout, gegarandeerd op een duurzame wijze geproduceerd en FSC gecertificeerd. Een uniek en oersterk houtproduct.

 

 

 

kopshout essen op maat

Kopshout essen op maat

 

Toe aan iets anders, iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Ga dan eens voor kops essenhout !

Op zoek naar iets unieks ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Kopshout in elke gewenste vorm en in elke gewenste afmeting ! Heeft u zelf een heel aparte vorm bedacht en wilt u die laten maken ? U wilt graag sparingen of ronde hoeken laten aanbrengen ? U kunt het zo gek niet bedenken of het kan wel bij QATRINA !

Het door ons gebruikte hout wordt exclusief voor ons gekweekt in het buitenland en onze vaste leveranciers zorgen voor een hoge kwaliteit van het geleverde hout. Alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg. Uw hout kunt u onbehandeld bestellen, maar ook al kant en klaar. Wij behandelen het dan met een hoogwaardige houtolie afkomstig uit de parketindustrie. Hierbij kunt u kiezen uit vele kleuren, maar ook transparant is natuurlijk mogelijk. Lakken raden wij in dit geval af, want doordat het hout altijd iets werkt kan er op den duur scheurvorming in de laklaag ontstaan. Meer informatie ? Bel of mail ons even.

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout essen op maat ?