kopshout eiken platen

kopshout eiken platen

Mooie kopshout eiken platen bestelt u gemakkelijk bij QATRINA

Door de komst van het internet is het tegenwoordig een fluitje van een cent: bestel uw kopshout eiken platen eenvoudig vanaf de bank thuis online bij QATRINA !

Niks geen gezoek en gesjouw met zware platen meer: QATRINA levert ze gewoon bij u thuis af ! Een prachtig en oersterk houtproduct: dat is kopshout. Onverslijtbaar en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik. Denkt u hierbij bijv. aan werkbladen en keukenbladen, maar natuurlijk ook aan een prachtig tafelblad. Kopshout eiken platen zijn zeer breed inzetbaar.

Bij ons krijgt u een hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen doordat wij bij onze vaste producenten buiten Nederland voordelig kunnen inkopen. Om te voorkomen dat onze klanten door het vele aanbod door de bomen het bos niet meer kunnen zien, hebben wij besloten via de website alleen eiken tabletten aan te bieden. Kops tabletten in andere houtsoorten zijn echter gewoon verkrijgbaar op aanvraag. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u op onze website: Klik hier. Bijna iedere vorm kunnen wij wel voor u maken, dus neem bij speciale wensen even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een waar huzarenstukje van echte vaklui, want de platen worden helemaal met de hand gemaakt van stuk voor stuk aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout. Online kunt u 60 mm. dikke kopshout eiken platen bestellen. Op aanvraag is dikker of een andere houtsoort mogelijk. Kopshout platen leveren wij tot maximaal 120 mm. dik, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken platen

Kopshout eiken plaat van 60 mm. dik Slavonisch eiken

 

Gewoon maatwerk, dus geen zaagwerk 

Bij QATRINA krijgt u maatwerk, want wij doen het anders dan veel andere aanbieders. Bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat. Dat is dus wat anders dan standaardpanelen op maat zagen.

Kopshout is door zijn minimaal leverbare dikte van 60 mm. erg zwaar: een plaat van 2000x1000x60 mm. weegt bijvoorbeeld al ruim 90 kilo. Online leveren wij daarom niet langer dan 2400 mm. met een maximale breedte van 1200 mm. Langere of bredere platen leveren wij uitsluitend op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail of telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken platen ?