kopshout eiken plaat

kopshout eiken plaat

Bent u op zoek naar een kopshout eiken plaat ? Bij QATRINA bestelt u hem op maat !

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kopshout eiken plaat op maat. Voor kopshout is de laatste tijd veel animo: niet echt vreemd omdat dit een schitterend en nagenoeg onverslijtbaar product is. Kopshout is niet goedkoop, maar u zult er jarenlang plezier aan beleven.
Wij kunnen ons kopshout scherp aanbieden, omdat wij jaren geleden een samenwerking zijn aangegaan met voordelige, maar zeer professionele producenten in Oost Europa.

Ons eiken kopshout bestelt u heel gemakkelijk zelf online. Wij maken de platen van mooi Slavonisch eikenhout, een keiharde houtsoort. Ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk: klik hier voor onze categorie andere houtsoorten.
Omdat onze producenten met de allernieuwste computergestuurde machines werken is zo goed als elke vorm mogelijk. Neem dus gerust contact met ons op indien u iets speciaals wilt laten maken.

De kopshout eiken plaat wordt opgebouwd uit talloze vierkante houten blokjes die met de hand (!) aan elkaar verlijmd worden. Kopshout eiken platen hebben bij ons een standaarddikte van 60 millimeter. Dikker is op aanvraag mogelijk, dunner is helaas niet mogelijk, omdat anders de constructie niet sterk genoeg wordt. Een prachtig, ijzersterk product en daarmee met name geschikt voor intensief gebruik als tafelblad, keukenblad, werkblad of kookeiland. QATRINA streeft naar duurzaamheid: onze platen worden daarom allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout.

 

 

kopshout eiken plaat

Kopshout eiken plaat

 

QATRINA = maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig

Niks geen standaardafmetingen of op maat gezaag inclusief extra zaagkosten ! Wij maken platen op maat voor onze klanten. Bestel alleen wat u nodig heeft en wij verzorgen de rest.
U bestelt heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel thuis: voer de afmetingen in en de prijs incl. btw verschijnt vrijwel meteen op uw scherm. Betalen doet u eenvoudig en veilig met iDeal vanuit Nederland en Bancontact vanuit België.

Schitterend Slavonisch eiken kopshout bestelt u bij ons in 60 millimeter dik massief. Online leveren wij kops platen t/m maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Langerebredere en dikkere platen en platen in een andere houtsoort dan eiken, zijn uitsluitend op aanvraag mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken plaat ?