kopshout eiken plaat op maat

kopshout eiken plaat op maat

Een kopshout eiken plaat op maat ? QATRINA levert hem tot op de millimeter nauwkeurig !

In de gehele Benelux vrijwel nergens te vinden: een kopshout eiken plaat op maat voor u gemaakt tot op de mm. nauwkeurig. Kopshout is weer helemaal hot op dit moment en dat is eigenlijk helemaal niet zo raar, want het is een prachtig en zo goed als onverslijtbaar product: u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van.
Een samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland zorgt ervoor dat wij ons kops zeer scherp kunnen aanbieden. Daar plukt u dus de vruchten van !

Bij ons bestelt u heel gemakkelijk zelf uw kopshout platen. Via de website leveren wij kops eiken platen gemaakt van schitterend Slavonisch eikenhout, een van de meest harde eikensoorten. Kopshout in andere houtsoorten dan Slavonisch eiken zijn eventueel mogelijk op aanvraag: een overzicht vindt u hier. Praktisch iedere denkbare vorm is te maken, want onze producenten werken met moderne computergestuurde apparatuur. Heeft u dus een speciale wens, neem dan contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Opgebouwd uit ontelbare houten blokjes die met de hand aan elkaar verlijmd worden: een kopshout eiken plaat op maat is een waar kunstwerk. De platen hebben een standaarddikte van 60 mm. Een dikkere plaat is evt. op aanvraag mogelijk, maar dunner helaas niet: de constructie wordt dan niet sterk genoeg.

Een uniek en ijzersterk houtproduct, met name zeer geschikt om intensief te gebruiken als keukenblad, tafelblad, werkblad of als prachtig kookeiland. Wij staan voor een milieuvriendelijke productie: het door ons gebruikte hout voor de platen is daarom altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken plaat op maat

Kopshout eiken plaat op maat

 

Maatwerk nodig ? QATRINA !

Wij maken platen op maat: wij doen niet aan standaardafmetingen of op maat zagen. U bestelt bij ons wat u nodig heeft en u betaalt voor wat u nodig heeft. Dat kan ook nog eens heerlijk relaxt vanaf de bank thuis !  Geef de gewenste afmetingen in, en de prijs voor de plaat verschijnt direct op uw scherm. Afrekenen kan gemakkelijk en veilig met iDeal (vanuit Nederland) of Bancontact (vanuit België).

Online leveren wij onze kopshout platen tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Voor langerebredere of dikkere platen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken plaat op maat ?