kopshout eiken panelen op maat

kopshout eiken panelen op maat

Unieke kopshout eiken panelen op maat bestelt u gewoon bij QATRINA

Bestel gemakkelijk uw kopshout eiken panelen op maat vanuit uw luie stoel thuis ! Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat. In de Benelux niet of nauwelijks verkrijgbaar, maar QATRINA levert ze gewoon op maat. Maak er vervolgens zelf uw meubels, een tafelblad of een werkblad voor in uw keuken van. De mogelijkheden zijn legio.

Wij kunnen de panelen zeer scherp aanbieden, omdat wij samenwerken met vaste voordelige producenten buiten Nederland. Via de website zijn kopshout panelen van Slavonisch eiken te bestellen, maar wij leveren ook kops panelen in andere houtsoorten dan eiken: deze zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Wij maken de panelen in praktisch elke denkbare vorm en afmeting. Heeft u iets speciaals in gedachten ? Neem dan contact met ons op.

Onze kopshout eiken panelen op maat worden allemaal op eeuwenoude traditionele wijze handmatig opgebouwd uit aan elkaar verlijmde blokjes hout. In onze webwinkel vindt u kops eiken met een dikte van 60 mm. Op  aanvraag is dikker kops en kops in andere houtsoorten ook mogelijk: ons kopshout is te bestellen tot maximaal 120 mm. dik en is, net als onze overige houtproducten, altijd FSC gekeurd.

 

 

kopshout eiken panelen op maat

Kopshout eiken paneel op maat, 60 mm. dik

 

Alles op maat voor u gemaakt, want standaardmaten kennen wij niet 

Andere leveranciers adverteren er zelfs mee: panelen in vaste standaardmaten, die u zelf nog even op maat moet zagen of op maat verzaagd worden tegen bijkomende zaagkosten. Bij ons bestelt u gewoon panelen op maat, en wij maken ze voor u op maat. En dat alles zonder extra kosten.

Het superslimme bestelsysteem op onze website geeft vrijwel direct aan wat de prijs van het door u gewenste paneel bedraagt. Bestellen en betalen is verder een fluitje van een cent.

Om u en onszelf logistieke problemen te besparen, leveren wij online via de webshop kops eiken met een dikte van 60 mm, een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Een dergelijk paneel weegt namelijk al circa 126 kilo, en is daarmee al praktisch niet meer te tillen..
Een langer, breder of dikker paneel is wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken panelen op maat ?