kopshout eiken kookeiland op maat

kopshout eiken kookeiland op maat

Super eenvoudig bij QATRINA te bestellen: een kopshout eiken kookeiland op maat voor u gemaakt !

Wilt u een echte eyecatcher in uw (nieuwe) keuken ? Dan zou een kopshout eiken kookeiland op maat wel eens iets voor u kunnen zijn. Bij ons bestelt u het heel eenvoudig online via de website ! Bijna niemand kan kopshout leveren, dus bestel snel een prachtig massief kopshouten kookeiland op maat. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Bestellen is heel simpel: u voert de benodigde afmetingen in en maakt een keuze uit een kant en klare of een nog onbehandelde versie. Online leveren wij uitsluitend kopshout gemaakt van Slavonisch eiken, maar buiten de website om zijn op aanvraag eventueel ook andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor een overzicht). Wilt u een niet alledaagse, afwijkende vorm laten maken ? Geen probleem: wij kunnen vrijwel elke vorm voor u maken. Neem in dat geval even contact met ons op.

Puur vakmanschap, want een kopshout eiken kookeiland op maat wordt opgebouwd uit massief houten blokjes die stuk voor stuk aan elkaar gelijmd worden. De blokjes zijn standaard allemaal 6 centimeter dik.

Onze massief houten kookeilanden worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd en zijn tevens FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoorde houtkap en pure kwaliteit.

 

 

 

kopshout eiken kookeiland op maat

Kopshout eiken kookeiland op maat (massief Slavonisch eiken in Rubio twee componenten houtolie transparant)

 

Maatwerk is de core business van QATRINA: wij maken op maat tot op de mm. nauwkeurig

QATRINA staat voor kwaliteit en maatwerk. Standaardmaten kennen wij niet: de klant bestelt op maat en wij maken het op maat.

In onze online webwinkel bieden wij kopshout in Slavonisch eiken aan met een dikte van 60 mm. U kunt via de website tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen.
Neem voor langere of bredere uitvoeringen of een kookeiland in een andere houtsoort even contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar.

Voor exclusieve maatwerkproducten hoeft u niet verder te zoeken: daarvoor bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij maken alles op maat van alleen het allerbeste hout.
Nadat uw bestelling gereed is, zorgen wij samen met onze vaste koeriersdienst voor een snelle levering. Bezorgen doen wij trouwens als service naar onze klanten toe, tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken kookeiland op maat ?