kopshout eiken keukenblad

kops eiken werkblad op maat

Een prachtig kopshout eiken keukenblad, tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt door QATRINA

Een kopshout eiken keukenblad is een ware blikvanger in uw keuken: een stijlvol, ijzersterk en onverslijtbaar product !. Helaas is de prijs voor kopshout de laatste jaren wel aanzienlijk omhoog gegaan. Wij beschikken echter over eigen voordelige leveranciers in Oost-Europa, waardoor wij onze kopshout producten tegen zeer scherpe prijzen aan onze klanten kunnen aanbieden.

Via onze website leveren wij het prachtige Slavonisch eiken, maar op aanvraag kunnen wij ook kopshout keukenbladen in heel veel andere houtsoorten leveren (klik hier voor onze andere houtsoorten), en dat alles in elke door u gewenste afmeting en vorm !. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen, want bij QATRINA kan (bijna) alles !

Het kopshout eiken keukenblad wordt handmatig (!) op maat voor u samengesteld uit blokjes hout van ca. 43×43 mm. en is via het bestelsysteem op onze website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout bladen leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm  aan toe !

Uiteraard is het door ons geleverde kopshout altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken keukenblad

Kopshout eiken keukenblad

 

Bij QATRINA maken wij alles op maat tot op de mm. nauwkeurig, in elke door u gewenste afmeting en vorm

U bestelt bij ons dus alleen wat u daadwerkelijk nodig heeft, en niks meer. Zo betaalt u dus nooit teveel.

Ons bestelsysteem berekent aan de hand van de gewenste afmetingen, automatisch de prijs van het kopshout per m2, en vervolgens de daaruit voortvloeiende totaalprijs incl. btw.

Het kopshout dat via onze website wordt besteld is leverbaar met een lengte tot max. 2,4 meter, en een breedte tot max. 1,2 meter.

Op aanvraag leveren wij echter ook (veel) langer, breder en dikker kopshout, en kunt u ook kiezen voor een andere houtsoort dan eiken (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem in dit geval even contact met ons op, dan kunnen wij vast wel verder helpen.

Onze kopshout eiken keukenbladen worden voor ons in Oost-Europa gemaakt, en zijn zodoende bij aankomst in Nederland al precies op maat gemaakt en goed ingepakt om beschadiging te voorkomen.
De bladen worden vervolgens zo snel mogelijk door onze koerier naar onze klanten verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs. Wij verdienen hier niets aan.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken keukenblad ?