kopshout eiken keukenblad op maat

kopshout eiken keukenblad op maat

Een uniek kopshout eiken keukenblad op maat bestelt u heel eenvoudig en voordelig bij QATRINA  

Bestel uw kopshout eiken keukenblad op maat gemaakt bij QATRINA. De benodigde sparingen voor het kooktoestel en de spoelbak(ken) frezen wij er desgewenst al meteen voor u uit.
Kopshout is een schitterend en oersterk houtproduct dat zeer geschikt is om onder meer als keukenblad te fungeren.

Wij werken al heel lang samen met voordelige producenten buiten Nederland, waardoor wij ons kopshout voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.
Via onze webwinkel leveren wij kops gemaakt van het mooie lichte Slavonisch eikenhout. Kops keukenbladen in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Kopshout maken wij in nagenoeg iedere gewenste afmeting en vorm. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

Een kopshout eiken keukenblad op maat wordt met de hand opgebouwd uit blokjes hout die stuk voor stuk aan elkaar verlijmd worden. Online leveren wij kopshout in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Dikkere bladen en bladen in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Het door ons gebruikte hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en is zonder uitzondering allemaal FSC gekeurd.

 

 

kopshout eiken keukenblad op maat

Kopshout keukenblad (60 mm. dik Slavonisch eiken )

 

Standaard afmetingen kennen wij niet: bij ons bestelt u op maat !

Regelmatig zien wij het nog voorbij komen: massief houten keukenbladen in standaardafmetingen te bestellen, en op maat voor u gezaagd tegen belachelijke zaagkosten.
QATRINA doet hier niet aan mee: u bestelt op maat en wij leveren op maat, zonder extra kosten. Ons speciaal hiervoor bedachte bestelsysteem op de website berekent razendsnel de prijs voor u uit. het  Afrekenen kan vervolgens eenvoudig en veilig online: een kind kan de was doen.

Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik Slavonisch eiken, tot en met een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm. Neem voor langere, bredere en dikkere keukenbladen, of keukenbladen in andere houtsoorten even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken keukenblad op maat ?