kopshout eiken hakblok

kopshout eiken hakblok

Bij QATRINA op maat leverbaar in de vorm die u wenst: een kopshout eiken hakblok

Zoekt u een kopshout eiken hakblok in specifieke maten ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij leveren kopshout hakblokken in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten zoals kops beuken, kops essen, kops kersen en kops acacia.
Een hakblok gemaakt van kops eiken kunt u direct online bestellen. Andere houtsoorten leveren wij alleen op aanvraag. Stuur ons hiervoor even een e-mail of bel ons even.

Kops hakblokken zijn door hun unieke samenstelling niet alleen oersterk, maar ook zo goed als onverslijtbaar. Helaas is kopshout echter nog steeds een niet vaak gezien houtproduct. Kopshout is namelijk niet alleen geschikt om er hakblokken van te maken: wij leveren ook steeds meer kopshout tafelbladen, kopshout keukenbladen, kopshout bureaubladen en kopshout barbladen. Het kan allemaal met kopshout !

In Nederland en België zijn kopshoutproducten niet of nauwelijks te vinden, maar bij ons bestelt u het gewoon op maat in de vorm die u graag wilt. Standaardafmetingen en standaardvormen doen wij niet aan. Ieder door ons geleverd product is uniek. Haal dus ook een uniek product in huis, iets dat de keukenleverancier u niet kan aanbieden. Alles stuk voor stuk op maat gemaakt door onze vaste leveranciers verspreid over meerdere landen in Oost Europa. Een samenwerking met meerdere producenten heeft als groot voordeel dat wij scherp kunnen inkopen en daardoor ook onze verkoopprijzen laag kunnen houden.

Voor schitterende kopshoutproducten moet u bij QATRINA zijn: in Slavonisch eiken, maar ook in veel andere houtsoorten

Bestel uw maatwerk in massief hout tot op de millimeter nauwkeurig voor een scherpe prijs. U krijgt gegarandeerd de allerbeste kwaliteit.

Verwen uzelf met een uniek houtproduct met een unieke uitstraling: ga voor een tafelblad van kopshout, een keukenblad van kopshout, een barblad van kopshout, een snijplank van kopshout, een hakblok van kopshout of kies voor een bureaublad van kopshout. Wij maken het op maat van 6 centimeter dik eiken, maar evt. ook in een andere houtsoort.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor eventuele aanvullende bewerkingen als afgeronde hoeken, een schuin aflopende rand rondom of uitsparingen in het blad voor bijvoorbeeld inbouwapparatuur. Het is allemaal mogelijk met onze apparatuur.

 

 

 

kopshout eiken hakblok

kopshout eiken hakblok (Slavonisch eiken, 60 mm. dik)

Kopshout, maar nog veel meer: zo bestelt u bij ons ook voordelig massief hout op maat in doorgaande lamellen en vingerlas

Voordelig bestellen bij QATRINA: vol massief hout op maat. Voor massief eiken, massief beuken, massief noten, massief essen, massief acacia, massief ahorn en massief kersen zit u bij ons goed. Duurzaam geproduceerd uit FSC gecertificeerde houtsoorten en op kleur en structuur geselecteerd. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek kopshout. Bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken hakblok ?