kopshout eiken barblad op maat

kopshout eiken barblad op maat

Een schitterend massief kopshout eiken barblad op maat bestelt u natuurlijk online bij QATRINA ! 

Speciaal voor u op kleur en structuur uitgezocht en daarnaast ook nog eens heel vriendelijk geprijsd ! Voor een prachtig kopshout eiken barblad op maat zit u goed bij QATRINA !
Een barblad gemaakt van kopshout is niet alleen erg mooi, maar ook nagenoeg onverslijtbaar. Vrijwel niemand anders kan dit aanbieden, dus doe hier uw voordeel mee.

Kopshout bestellen is door ons handige en snelle bestelsysteem supereenvoudig: u gaat even naar onze categorie kops hout op de website, u geeft de gewenste afmetingen in, u rekent af en wij gaan daarna meteen voor u aan de slag.
Standaard leveren wij ons kopshout in mooi licht Slavonisch eiken, maar andere houtsoorten zijn, indien op dat moment voorradig, ook mogelijk op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden en neem contact met ons betreffende de beschikbaarheid.

Bij QATRINA zijn zelfs fantasievormen geen enkel probleem, want onze cnc freesmachines zijn allemaal computergestuurd. Heeft u dus iets heel speciaals in gedachten dat u wilt laten maken, neem dan contact met ons op.

Nog traditioneel met de hand gemaakt uit talloze blokjes hout: een kopshout eiken barblad op maat is uniek in zijn soort.
U kunt bij ons kopshout bestellen in 6 centimeter dik. Nog onbehandeld als u het zelf verder wilt afwerken, maar ook al helemaal kant en klaar is mogelijk: het wordt door ons dan nog met een 2 componenten houtolie in kleur of transparant afgewerkt. Vanzelfsprekend zijn onze producten altijd FSC gecertificeerd.

 

 

kopshout eiken barblad op maat

 

QATRINA maakt op maat !

Een duidelijk verschil met andere aanbieders: QATRINA zaagt niet op maat, maar maakt op maat. Zaagkosten kennen wij dus niet.

Ons kops is verkrijgbaar in liefst 60 mm. dik massief eiken en oersterk, maar wel kwetsbaar tijdens het transport: het kan dan vrij eenvoudig breken. Wij leveren daarom online geen panelen langer dan 2,4 meter. Bel of mail ons even wanneer u langer zou willen bestellen: dit is namelijk op aanvraag wel mogelijk.
Een andere houtsoort is helaas niet altijd voorradig en moeten wij bij onze leveranciers aanvragen. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden op dat moment.

Een vol massief kopshout eiken barblad op maat voor u gemaakt van uitsluitend het mooiste hout ? Dat zit u goed bij QATRINA !  Wij leveren het ook nog eens heel voordelig bij u thuis af.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken barblad op maat ?