kopshout blad op maat

kopshout blad op maat

Een uniek kopshout blad op maat gemaakt ? Dat kan bij QATRINA !

Heel eenvoudig zelf online bestellen vanuit uw luie stoel: een prachtig kopshout blad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Van harte welkom bij QATRINA !

Oersterk en praktisch onverslijtbaar. Kopshout is dan ook met name geschikt voor zaken die doorgaans intensief worden gebruikt: wij maken er onder andere tafelbladen en keukenbladen van, maar ook de vraag naar kopshout hakblokken is de laatste tijd explosief gestegen.

Wij kunnen de allerbeste kwaliteit tegen betaalbare prijzen leveren, omdat wij al lang samenwerken met vaste leveranciers buiten Nederland.
Het merendeel van ons kops wordt besteld in eikenhout: daarom hebben wij besloten via de website alleen kopshout eiken bladen aan te bieden. Een kopshout blad op maat in een andere houtsoort dan eiken is leverbaar op aanvraag. Wij hebben van de diverse mogelijkheden een overzicht op onze website geplaatst: klik hier.

Wilt u iets heel speciaals laten maken ? Dat is geen probleem, want wij kunnen ook de meest ingewikkelde vormen maken. Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon.

Onze producenten werken nog volgens traditioneel recept: de bladen worden handmatig opgebouwd uit met elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Een arbeidsintensieve klus, maar het eindresultaat is schitterend ! Via onze online webshop bestelt u kinderlijk eenvoudig zelf kopshout eiken bladen met een dikte van 60 mm. Dikker of een andere houtsoort is eventueel mogelijk op aanvraag: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Alles gegarandeerd FSC gekeurd, want wij vinden een verantwoord bosbeheer en een duurzame productie van ons hout belangrijk.

 

 

kopshout blad op maat

Kopshout blad op maat (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

Onze core business is maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig  

Wij maken vol massief houten bladen op maat: het op maat zagen van standaardpanelen laten wij graag over aan andere aanbieders. Onze klanten bestellen op maat en wij maken het op maat voor ze.

Helaas is massief hout erg zwaar: om mogelijke transportproblemen en /of beschadigingen te voorkomen leveren wij online dan ook niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm.
Buiten onze website om zijn langere en bredere bladen op aanvraag leverbaar. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout blad op maat ?