kopshout beuken

kops beuken

U bent op zoek naar kopshout beuken ? Welkom bij QATRINA 

Wij maken kopshout beuken panelen, keukenbladen, werkbladen en tafelbladen op maat. Alles in de door u gewenste afmetingen en vorm.

Wij hebben er voor gekozen via onze online webshop alleen kopshout eiken aan te bieden, maar wij leveren ook kopshout in andere houtsoorten, waaronder ook beuken.

Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een kops essen paneel, keukenblad, werkblad of tafelblad en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !. Wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Wij leveren ons kopshout standaard met een dikte van 60 mm, maar ook kopshout met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm kunt u bij ons op aanvraag gewoon bestellen

Al het door ons geleverde kopshout beuken is natuurlijk FSC gekeurd.

 

 

 

 

 

kopshout beuken

Kops beuken

 

Kops beuken panelen alleen maar leverbaar in vaste maten ? Wij maken ze op maat ! 

Onze producten worden stuk voor stuk door onze leveranciers helemaal op maat gemaakt. Mensen die nog weten hoe je hout moet bewerken, en met liefde de panelen voor u maken.

Kopshout beuken is in principe leverbaar in elke gewenste afmeting en vorm. De dikte varieert van 60 mm. tot zelfs 120 mm. (!).  Neem gewoon even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Wij leveren ons kopshout alleen maar op maat gemaakt: wij leveren dan ook geen hout uit voorraad. Waarom QATRINA ? Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit, en dat ook nog eens voor zeer redelijke prijzen.
Onze professionele koeriersdienst bezorgt uw bestelling(en) zo spoedig mogelijk bij u thuis. Bezorgen doen wij tegen kostprijs. Wij verdienen hier dus helemaal niets aan. Een beetje service naar onze klanten toe, vinden wij belangrijk. Bovendien hebben onze klanten vaak betere dingen te doen, dan het slepen en sjouwen met houten panelen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout beuken ?