kopshout beuken tabletten

kopshout beuken tabletten

Prachtige kopshout beuken tabletten ? Wij maken ze voor u op maat !

Prachtige kopshout beuken tabletten ? QATRINA maakt ze exact op maat voor u in de afmetingen en vorm die u wenst. De tabletten zijn verkrijgbaar als ‘gewoon’ paneel: u kunt er dan zelf verder mee aan de slag, maar u kunt ook kant en klare kopshout keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en barbladen bij ons bestellen.
Onze producenten hebben de beschikking over moderne houtbewerkingsmachines, dus iedere gewenste vorm is mogelijk. Neem gerust even contact met ons voor de mogelijkheden !

Prachtige kopshout eiken panelen leveren wij direct online: deze bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. Kops panelen en bladen in essenhout en in beuken zijn buiten onze site om op aanvraag verkrijgbaar. Klik hier voor de diverse mogelijkheden.

U kunt bij ons kopshout bestellen in 6 centimeter dik. Dikker is normaal gesproken ook wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Dunner dan 6 centimeter leveren wij niet, omdat dan het geheel niet sterk genoeg wordt en het hout kan breken. Gaat uw voorkeur uit naar extra dik kopshout ? Bel of mail ons dan even, dan vragen wij dit aan bij onze producenten.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA en online op maat te bestellen: kopshout beuken tabletten. Gegarandeerd FSC gecertificeerd en dus duurzaam geproduceerd. Nagenoeg onverwoestbaar en oersterk.

 

 

 

kopshout beuken tabletten

Kopshout beuken tabletten

 

Absoluut de specialist in voordelig maatwerk: welkom bij QATRINA !

Voordelig maatwerk: dat is onze core business. De door u bestelde houtproducten maken wij exact op maat voor u in de afmetingen die u nodig heeft. Op maat zagen doen wij niet aan en reststukken hebben wij niet: wij maken alles op maat en u betaalt alleen voor wat u heeft besteld. Wel zo eerlijk toch ?

Uitsluitend het beste is bij ons goed genoeg, daarom maken wij ons kops beuken van de allerbeste houtsoort verkrijgbaar: schitterend mooi Slavonisch beukenhout. Met de hand voor u geselecteerd op structuur en kleur.

Zoals aangegeven bestelt u online zelf kops eiken in onze webwinkel. Kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk buiten de site om. Neem in dat geval contact met ons op.
Onbehandeld en kant en klaar is mogelijk. Behandeld hout is door ons afgewerkt met Rubio Monocoat twee componenten houtolie. Het lakken van kops raden wij af, omdat de laklaag door de werking van het hout kan gaan scheuren.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout beuken tabletten ?