kopshout beuken tabletten op maat

kopshout beuken tabletten op maat

Bestel ze voordelig bij QATRINA: kopshout beuken tabletten op maat voor u gemaakt

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: kopshout beuken tabletten op maat voor u gemaakt. Niet alleen rond, ovaal, vierkant of rechthoekig is mogelijk, maar nog veel meer. Met onze moderne machines is zo goed als elke vorm te realiseren. Spaans of Deens ovaal of een niet bestaande vorm in gedachten ? Bel of mail ons dan even. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Kopshout tabletten leveren wij in verschillende houtsoorten. Via onze website kunt u eenvoudig zelf kopshout van Slavonisch eiken bestellen. Op aanvraag zijn kopshout panelen van beuken, essen en kersen verkrijgbaar. De tabletten zijn breed toepasbaar: wij maken er onder andere prachtige tafelbladen, werkbladen, barbladen en snijplanken van. Een paneel gemaakt van kopshout is niet alleen heel erg mooi, maar door zijn unieke samenstelling ook nog eens ijzersterk en nagenoeg onverslijtbaar.

Zoals reeds aangegeven zijn kopshout beuken tabletten op maat buiten de website om verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd ? Stuur ons dan een mail met uw wensen. U kunt bij ons exact tot op de mm. nauwkeurig bestellen, dus zelf zagen en schaven is niet nodig. Bij QATRINA weet u zeker dat u alleen het allerbeste in huis haalt, want ons hout is altijd FSC gecertificeerd.

 

 

 

kopshout beuken tabletten op maat

Kopshout beuken tabletten op maat (60 mm. dik, onbehandeld)

 

Voor interessant geprijsd maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig zit u helemaal goed bij QATRINA

Onze houtproducten worden met behulp van computergestuurde cnc freesmachines vervaardigd. Iedere vorm is mogelijk, maar daarnaast kunnen wij nog veel meer. Zo kunnen wij uw tabletten eventueel al voorzien van benodigde sparingen, ronde hoeken en zelfs een subtiele afgeschuinde rand. Voor interessant geprijsd maatwerk zit u dus helemaal goed bij QATRINA !

Door onze vaste, voordelige producenten voor u op kleur en uitstraling uitgezocht massief hout. Neem even contact met ons op wanneer u een andere houtsoort dan eiken zou willen bestellen: kops beuken, kops essen en kops kersen leveren wij niet direct online. Wilt u kops eiken tabletten bestellen: klik dan hier.

Aan u de keuze: u kunt de tabletten nog onbehandeld, maar ook kant en klaar bij ons bestellen. Wij maken hiervoor gebruik van een hoogwaardige twee componenten houtolie: Rubio Monocoat. Rubio houtolie zorgt voor een zeer goede bescherming van het hout.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout beuken tabletten op maat ?