kopshout beuken tablet

kopshout beuken tablet

Een kopshout beuken tablet nodig ? QATRINA levert het exclusief op maat !

Wij leveren het tot op de mm. nauwkeurig: een kopshout beuken tablet. Via onze website leveren wij direct kops eiken tabletten in de webshop, buiten de site om zijn tabletten in een andere houtsoort mogelijk, waaronder ook kops beuken. Een prachtig houtproduct en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: wij zijn namelijk zo’n beetje de enige in Nederland en België die kopshout kunnen leveren.

Nagenoeg onverslijtbaar: daarom worden er al eeuwenlang onder andere snijplanken en hakblokken van gemaakt. Bij uitstek geschikt voor intensief en dagelijks gebruik. Wij gebruiken kopshout ook om er mooie keukenbladen, werkbladen en tafelbladen van te maken. Kopshout ? De mogelijkheden zijn legio !

Wij werken samen met verschillende professionele leveranciers in het buitenland. Zo kunnen wij ons kopshout nog steeds voor zeer interessante prijzen aanbieden. Omdat het overgrote deel van ons kopshout in eiken wordt besteld, hebben wij er voor gekozen online alleen kops eiken aan te bieden: u bestelt dit heel eenvoudig zelf in onze webshop. Kops tabletten in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: klik hier of neem contact met ons op.

Onze vaste leveranciers werken met hoogwaardige machines: zo goed als iedere denkbare vorm is mogelijk. Heeft u iet uitzonderlijks in gedachten ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wist u dat een kopshout beuken tablet nog volledig handmatig door onze leveranciers wordt gemaakt door stuk voor stuk houten blokjes met elkaar te verlijmen ? Een tijdrovende en zeer precieze bezigheid dus. In principe leveren wij ons kopshout met een dikte van 60 mm. Dikker kan evt., maar uitsluitend op aanvraag en t/m maximaal 120 mm. dik. Dunner dan 60 mm. is helaas niet mogelijk, omdat de constructie dan niet sterk genoeg wordt en de kans bestaat dat het tablet breekt.

Wij vinden een duurzame houtkap en productie belangrijk: het door ons gebruikte hout is daarom altijd FSC gekeurd. Een waarborg voor absolute topkwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kopshout beuken tablet

 

QATRINA = massief hout

Alles op maat: het slepen met zware tabletten en zelf op maat zagen is verleden tijd ! U bestelt op maat, wij maken op maat en bezorgen het tegen kostprijs bij u thuis. Bestel dus gewoon online vanuit uw luie stoel wat u nodig heeft ! Neem voor vragen en/of meer informatie even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout beuken tablet ?