kopshout beuken panelen

kopshout beuken panelen

Voor kopshout beuken panelen bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres 

Wij maken ze voor u op maat, exact in de afmetingen die u wenst: voor kopshout beuken panelen zit u goed bij QATRINA !

Ons kopshout kunt u bestellen in de vorm van panelen, maar u kunt bij ons ook kopshout keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en barbladen op maat bestellen. alle vormen zijn mogelijk: onze producenten werken met de allernieuwste machines. Bent u dus van plan iets heel aparts te laten maken, neem dan gelijk contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden bij QATRINA !

Direct via onze webwinkel zijn kops eiken panelen en bladen verkrijgbaar. Kopshout in essen- en in beukenhout leveren wij buiten de website om op aanvraag. Kijk hiervoor ook even bij ons overzicht (klik hier). Kopshout leveren wij met een dikte van 6 cm. massief. Op aanvraag is doorgaans dikker ook mogelijk, maar dunner helaas niet: een dunner paneel wordt niet sterk genoeg en kan al snel breken. Bent u geïnteresseerd in een extra dik kopshouten paneel ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

Massief kopshout: exclusief online te bestellen bij QATRINA. FSC gecertificeerd en zodoende gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd. U heeft er uw hele leven lang plezier van, want kopshout is ijzersterk en praktisch onverslijtbaar !

 

 

 

kopshout beuken panelen

Kopshout beuken panelen

 

De maatwerkspecialist van de Benelux: QATRINA 

Wij durven gerust te stellen dat wij de maatwerkspecialist van de Benelux zijn: uw bestelling wordt door ons exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Zaagkosten kennen wij niet, want wij maken op maat: toch wel iets anders dan veel van onze ‘collega’s’ die nog steeds op maat zagen.

Alleen het allermooiste beukenhout is goed genoeg voor ons: daarom werken wij met Slavonisch beuken. Door onze vaste producenten in Oost Europa speciaal voor ons geselecteerd op haar kleurstelling en structuur.

Kops eikenhouten panelen bestelt u helemaal zelf online via onze webshop. Kops panelen gemaakt van een andere houtsoort leveren wij op aanvraag buiten de website om. Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Zowel onbehandelde als behandelde panelen zijn verkrijgbaar: behandelde panelen zijn door ons geolied met Rubio Monocoat: een professionele twee componenten houtolie. Lakken van kopshout raden wij af: de laklaag kan gaan scheuren door de werking van het hout.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout beuken panelen ?