kopshout beuken paneel

kopshout beuken paneel

Een kopshout beuken paneel bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Bijna niemand anders kan het leveren: een kopshout beuken paneel, maar bij ons kunt u het gewoon op maat tot op de mm. nauwkeurig bestellen !

In onze webshop vindt u prachtige kopshout eiken panelen, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout panelen in andere houtsoorten. Kopshout is naast schitterend mooi ook vrijwel onverslijtbaar. Slagers maken al eeuwenlang gebruik van kopshout door het te gebruiken als hakblok. Tegenwoordig maken we er naast hakblokken ook veel tafelbladen en keukenbladen van. IJzersterk en geschikt voor intensief gebruik.

Massief kopshout is bij QATRINA voor scherpe prijzen leverbaar, want wij werken al jarenlang samen met vaste leveranciers in het buitenland. Absolute professionals die nog weten hoe je hout moet bewerken. Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken kunt u in onze webshop alleen kops eiken panelen bestellen. Panelen gemaakt van andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Wij hebben op onze website een overzicht van de mogelijkheden geplaatst: klik hier. Voor meer informatie kunt u ook altijd even contact met ons opnemen: onze gegevens treft u hier.

Onze producenten werken met hoogwaardige computergestuurde machines waarmee in principe elke vorm te maken is. Afwijkende, (heel) ingewikkelde vormen zijn doorgaans dan ook geen probleem. Neemt u gerust even contact op voor de mogelijkheden.
Ouderwets vakmanschap, want een kopshout beuken paneel wordt stukje voor stukje met de hand opgebouwd door allemaal vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. Wij leveren online kopshout eiken panelen met een dikte van 60 mm. Op aanvraag zijn dikkere panelen te bestellen t/m 120 millimeter dik.

Uitsluitend de allerbeste kwaliteit voor betaalbare prijzen, een gegarandeerde duurzame houtkap en productie en daarom altijd voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

kopshout beuken paneel

 

Massief hout op maat bestellen ? QATRINA !

Zelf op maat gaan zitten zagen is niet meer nodig !
Bij QATRINA bestelt u uw massief houten panelen gewoon in de afmetingen die u nodig heeft. Wij maken ze op maat en onze koeriersdienst zorgt ervoor dat de bestelling netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Voor het transport brengen wij als service uitsluitend de kostprijs in rekening: u betaalt dus alleen wat het ons kost.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout beuken paneel ?