kopshout beuken meubelpaneel

kopshout beuken meubelpaneel

Bij QATRINA bestelt u het gewoon exact op maat: een schitterend en keihard kopshout beuken meubelpaneel

Weinig anderen kunnen het leveren, maar QATRINA levert het gewoon exact op maat voor u gemaakt: een prachtig kopshout beuken meubelpaneel. Tot op de millimeter nauwkeurig op maat leverbaar in de door u gewenste vorm, want met onze moderne apparatuur is alles mogelijk. Ovaal, rond, rechthoekig, vierkant, maar ook bijvoorbeeld druppelvormig en Spaans en Deens ovaal. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons dan uw wensen.

Omdat het merendeel van ons kopshout in eiken wordt besteld, kunt u deze houtsoort heel eenvoudig direct via de website bestellen. Andere houtsoorten zoals essenhout, kersenhout en beuken zijn verkrijgbaar op aanvraag. Kopshout beuken is voor meerdere toepassingen geschikt: wij maken er naast hakblokken en snijplanken ook prachtige tafelbladen, keukenbladen en werkbladen van. Kopshout: een uniek en oersterk product. Door de unieke samenstelling is kopshout gegarandeerd een blikvanger in uw woonhuis.

Uw kopshout beuken meubelpaneel wordt door ons standaard geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn dan nog scherp. U kunt er voor kiezen het paneel zelf verder af te werken, maar wij kunnen dat eventueel ook al voor u doen.
Het paneel krijgt dan een extra schuurbeurt met een fijnere korrel en de (scherpe) randen worden voorzichtig weggeschuurd. Zo is het paneel klaar om te behandelen met een goede houtolie. Lakken raden wij af: kopshout zal altijd enigszins blijven werken waardoor de laklaag kan gaan barsten.

U bestelt liever een kant en klaar paneel ? Dit is optioneel ook mogelijk: wij behandelen het paneel dan voor u met Rubio Monocoat twee componenten houtolie: een professionele olie, in kleur of in transparant leverbaar die het hout een goede bescherming geeft.

 

 

 

kopshout beuken meubelpaneel

Kopshout beuken meubelpaneel

 

Alles FSC gecertificeerd en interessant geprijsd: bij QATRINA zit u goed voor kopshout

Wij kopen ons hout voordelig in bij vaste producenten in het buitenland. Zodoende kunnen wij onze prijzen ook vandaag de dag nog steeds laag houden. Bij QATRINA zit u dus goed voor interessant geprijsd maatwerk !

Alles wordt door onze producenten op kwaliteit en uitstraling geselecteerd: alleen het beste is goed genoeg. Ons hout wordt allemaal duurzaam verwerkt en is bovendien altijd FSC gecertificeerd. Neem contact met ons op indien u op zoek bent naar een afwijkende houtsoort: wij vragen dit dan voor u aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout beuken meubelpaneel ?