kopshout barblad

kopshout barblad

Op maat voor u gemaakt in verschillende houtsoorten: een kopshout barblad in iedere gewenste vorm ! 

Maatwerk in de vorm die u zoekt: een handgemaakt kopshout barblad bestelt u ‘gewoon’ bij QATRINA. Een uniek houtproduct waar u een leven lang plezier van zult hebben !

Ons kopshout is verkrijgbaar in schitterend mooi Slavonisch eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten. Kopshout in eiken kunt u direct online via de website bestellen in vierkant of rechthoekig, maar ook in rond of ovaal.
Kopshoutproducten in een andere houtsoort en/of in een andere vorm leveren wij op aanvraag buiten de website om. Naast kops eiken kunt u bij ons ook terecht voor kops acacia, kops essen, kops kersen en kops beuken. Neem bij interesse voor een andere houtsoort dan eiken of een andere vorm even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon, dus heeft u specifieke ideeën: laat het ons weten, want met onze computergestuurde machinepark is elke bewerking en iedere vorm mogelijk. Organische, door uzelf bedachte vormen zijn bijv. geen probleem.

Een kopshout barblad heeft absoluut een unieke uitstraling en is oersterk. Vroeger werd het veel gebruikt als hakblok bij de slager, maar ook voor vloeren in sporthallen. De houten blokjes die worden gebruikt worden stuk voor stuk handmatig aan elkaar gelijmd. Wij werken samen met hierin gespecialiseerde bedrijven in meerdere landen. Pure kwaliteit, maar dan wel nog voor betaalbare prijzen. Kijk voor meer informatie eens op de website, want voor een betaalbaar, met de hand op maat gemaakt product van kopshout moet u bij QATRINA zijn !

QATRINA, de maatwerkspecialist in kopshouten barbladen, tafelbladen, werkbladen, keukenbladen en bureaubladen

Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of ellips: QATRINA maakt het op maat voor u. Kopshout barbladen, kopshout tafelbladen, kopshout werkbladenkopshout keukenbladen en kopshout bureaubladen in Slavonisch eikenhout, maar ook in acaciahout, kersenhout, beukenhout en essenhout. Bij QATRINA kan het allemaal voor u op maat worden gemaakt voor een interessante prijs !

Vanzelfsprekend moet (ook) kopshout goed worden beschermd tegen indringen van vocht en vuil. Omdat kopshout een geheel andere samenstelling heeft dan bijvoorbeeld hout met doorgaande lamellen of met een vingerlasverbinding vergt dit wel enige aandacht. Massief hout moet altijd ruimte hebben om te kunnen uitzetten en krimpen en dit geldt met name voor kopshout. Het lakken van kopshout raden wij dan ook af: zo kan namelijk scheurvorming in de (harde) laklaag ontstaan. Wij behandelen ons kopshout daarom altijd met een houtolie, zodat het hout blijvend kan ‘werken’. Wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat: een professionele 2K houtolie.

 

 

 

kopshout barblad

Kopshout eiken in Rubio Monocoat 2K houtolie transparant

Massief hout in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding of opgebouwd uit kopshout ? QATRINA !

Alles op maat en in de vorm die u voor ogen heeft in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding, of opgebouwd uit exclusief kopshout. Het maakt ons niet uit of het massief houten panelen, tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen, barbladen, hakblokken, snijplanken, wandplanken of werkbladen zijn. FSC gecertificeerd massief hout op maat voor zeer interessante prijzen.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout barblad ?