kopshout acacia tablet op maat

kopshout acacia tablet op maat

Een massief kopshout acacia tablet op maat in de afmetingen die u nodig heeft: U bestelt het voordelig bij QATRINA !

In de Benelux nagenoeg nergens anders te krijgen, maar wij leveren het in elke denkbare afmeting en vorm: een schitterend massief kopshout acacia tablet op maat.

Een tablet gemaakt van kopshout is vrijwel onverwoestbaar en ijzersterk. Wij laten ons kopshout exclusief door vaste producenten in het buitenland op maat vervaardigen. Omdat wij onze producten selecteren uit diverse aanbieders kunnen wij deze zeer scherp inkopen. U als klant plukt daar dan weer de vruchten van.

Op onze website vindt u bij de categorie kopshout Slavonisch eiken kopshout tabletten op maat. Naast eiken tabletten zijn op aanvraag ook kopshouttabletten in essen, beuken, kersen en acacia verkrijgbaar.    Bij QATRINA vindt u gewoon wat u zoekt, en wij maken het ook nog eens exact voor u op maat in iedere denkbare vorm. Neem dus gerust even contact met ons op: u kunt ons bereiken per telefoon en per mail.

Kopshout is een uniek houtproduct en wordt met de hand vervaardigd door vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. Een tijdrovende klus. De blokjes hebben een dikte van 6 centimeter en zijn ongeveer 4,3 centimeter in het vierkant.

U kunt bij ons onbehandelde tabletten bestellen, maar ook al behandeld met een professionele houtolie. Dit kan in een transparante uitvoering, maar desgewenst ook in kleur. Het lakken van kopshouttabletten raden wij u af omdat het hout altijd iets zal blijven werken. Hierdoor kunnen op termijn kleine scheurtjes in de lak ontstaan, waarin eventueel vocht kan trekken. Voor ons kopshout wordt uitsluitend FSC gekeurd hout gebruikt: een garantie voor een duurzaam houtproduct.

 

 

 

kopshout acacia tablet op maat

kopshout acacia tablet op maat (transparant geolied)

 

QATRINA levert exact op maat gemaakt en iedere denkbare vorm is mogelijk

Bij QATRINA krijgt u geen op maat gezaagd tablet, maar een op maat gemaakt tablet. Op maat zagen doen wij niet aan en zogenaamde reststukken vindt u niet bij ons. U betaalt voor wat u bestelt: niks meer en niks minder. Voor maatwerk tot op de mm. nauwkeurig in elke denkbare vorm zit u dus goed bij QATRINA !

Moet uw tablet worden voorzien van sleuven of moeten er uitsparingen gemaakt worden ? Mail ons uw wensen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden in kops eiken, kops essen, kops beuken, kops acacia of kops kersen. Klik hier voor de bijbehorende foto’s van ons kopshout.

Ons maatwerk wordt met de grootst mogelijke zorg door ouderwetse vakmensen voor u gemaakt en per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. Nadat uw bestelling in ons magazijn is gearriveerd nemen wij contact met u op voor het inplannen van een geschikte leverdatum. Onze eigen koeriersdienst bezorgt het vervolgens vakkundig bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout acacia tablet op maat ?