kopshout acacia op maat

kopshout acacia op maat

Exclusief kopshout acacia op maat bestelt u eenvoudig en voordelig online bij QATRINA !

Bij ons gewoon leverbaar: prachtig kopshout acacia op maat. Kopshout is oersterk en vrijwel onverslijtbaar. Bij QATRINA bestelt u het eenvoudig exact op maat. Doordat wij een nauwe samenwerking met vaste voordelige producenten in het buitenland onderhouden, kunnen wij dit product zeer scherp aanbieden.

Slavonisch kops eiken bestelt u direct online in onze webwinkel, kopshout in andere houtsoorten is mogelijk op aanvraag. Voor een overzicht van onze overige houtsoorten verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier. Alle denkbare vormen en zo goed als elke afmeting is mogelijk: neem dus gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons prachtige kopshout acacia op maat wordt op traditionele wijze met de de hand op maat gemaakt. Wij gebruiken hiervoor blokjes massief hout van ongeveer 43×43 mm. Standaard leveren wij kopshout in 60 mm. dik. Dikker kops is mogelijk op aanvraag: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik. Bel of mail ons hiervoor even.

Wij streven naar een duurzame samenleving: het door ons gebruikte hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en altijd voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

kopshout acacia op maat

Kopshout acacia op maat

 

Wij verzagen geen panelen, wij maken panelen op maat 

Wij zagen niet op maat: wij maken de panelen allemaal stuk voor stuk op maat voor u. U hoeft u er dus zelf niets meer aan te doen. U bestelt op maat en wij maken het op maat. Dit doen wij tot op de millimeter nauwkeurig. Elke denkbare vorm is mogelijk, zonder extra zaagkosten. Laat u verrassen door QATRINA, want de mogelijkheden zijn legio.

Prachtig Slavonisch kops eiken leveren wij direct online via onze website. Kopshout in een andere houtsoort bestelt u buiten de website om op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor gerust even.

Onze producten worden met veel zorg en liefde door onze vaste producenten in het buitenland gemaakt. Zodra de bestellingen gereed zijn, worden ze naar Nederland vervoerd en zo snel mogelijk bij onze klanten thuis afgeleverd. Voor het bezorgen brengen wij onze kostprijs in rekening, zodat u dus voor het bezorgen alleen betaalt wat het ons kost.

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout acacia op maat ?