kops noten tafelblad

kops noten tafelblad op maat

Een kops noten tafelblad, op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig ! 

Bijna niemand in Nederland kan het voor u maken: een kops noten tafelblad, helemaal voor u op maat gemaakt. Vrijwel elke vorm en afmeting is mogelijk ! Voor anderen niet te leveren, voor ons heel normaal.
Wilt u eens een keer iets heel anders ? Kies dan voor een kopshout tafelblad, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Een kops eiken (tafel)blad of paneel bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze webshop.
Maar QATRINA levert ook kopshout in veel andere houtsoorten, waaronder ook kopshout noten. (klik hier voor onze overige houtsoorten),

De kopshout (tafel)bladen en panelen worden door de door ons geselecteerde leveranciers, allemaal op maat gemaakt in Oost Europa.

Elke denkbare vorm en afmeting is in principe mogelijk: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, ellipsvormig, druppelvormig: u kiest maar, en wij maken het op maat voor u !.

Het kops noten tafelblad wordt nog helemaal met de hand gemaakt. De blokjes hout die hiervoor worden gebruikt, zijn ongeveer 43 bij 43 millimeter in het vierkant.

Standaard is het kopshout 60 mm, dik, maar u kunt ook (veel) dikker bij ons bestellen. Tot zelfs 120 mm. (!) dik is bij ons leverbaar.
U wilt graag kopshout dat dikker is dan 60 mm. ? Neem dan gelijk even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

QATRINA levert overigens al haar producten FSC gekeurd

 

 

 

 

 

kops noten tafelblad

Kops Amerikaans noten

 

Bij QATRINA wordt alles op maat gemaakt: bij ons vindt u geen standaard bladen 

Geen tafelbladen en panelen in vaste standaard maten. QATRINA maakt alles gewoon meteen op maat. Zo doen wij dat !
Het kops noten tafelblad kunnen wij maken in eigenlijk elke denkbare afmeting en vorm.

De dikte bepaalt u natuurlijk ook helemaal zelf: ons kopshout is verkrijgbaar in 60 mm. dik t/m zelfs 120 mm. (!) dik.  Neem voor dikker dan 60 mm. gewoon even contact met ons op.

Om het u gemakkelijk te maken, wordt het tafelblad vervolgens tegen kostprijs door onze professionele koeriersdienst bij u thuisbezorgd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops noten tafelblad ?