kops meubelpaneel

kops meubelpaneel

Een schitterend kops meubelpaneel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een kops meubelpaneel is helemaal ‘hot’ op dit moment. en natuurlijk niet ten onrechte: want kopshout is een oersterk en onverslijtbaar product ! De prijs ervoor is de laatste jaren echter fors gestegen. Maar omdat wij al jaren beschikken over onze eigen betaalbare inkoopkanalen, kunnen wij onze prijzen nog altijd  laag houden.

Online in onze webshop kunt u bij ons Slavonisch eiken bestellen, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), en dat in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Een kops meubelpaneel wordt bij ons nog handmatig (!) opgebouwd uit blokjes van ca. 43×43 mm. en is via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm. (Veel) dikker kan ook, want op aanvraag kunnen wij ook kopshout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm ! Neem hiervoor  even contact met ons op.  Vanzelfsprekend is al ons hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kops meubelpaneel

Kops meubelpaneel (eiken)

 

Bestel alleen wat u echt nodig heeft: kopshout helemaal op maat voor u gemaakt

Dat is toch niet meer van deze tijd: een massief kopshout paneel dat alleen in standaardafmetingen of tegen bijbetaling van hoge zaagkosten te bestellen is ?.
QATRINA levert gewoon uw kopshout op maat zonder bijkomende kosten.

Aan de hand van de door u ingegeven afmetingen, berekent ons bestelsysteem automatisch de prijs per vierkante meter uit, en op basis daarvan de uiteindelijke prijs voor het product.
Kopshout is via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm., een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. U heeft langere en/of bredere panelen nodig ? Of wilt u liever een andere houtsoort dan eiken, of een (veel) dikker paneel ?

Bij QATRINA is dat geen probleem, want op aanvraag leveren wij ook dikker, langer en/of breder. Uiteraard alles weer in elke door u gewenste afmeting en vorm ! Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een mooi kops meubelpaneel ?