kops houten werkbladen op maat

eiken kopshout op maat

Stoere kops houten werkbladen op maat, voordelig bestellen bij QATRINA

Kops houten werkbladen op maat zijn erg gevraagd tegenwoordig, en niet helemaal onbegrijpelijk: kopshout is een mooi, ijzersterk product !. De prijs voor deze bladen is de laatste tijd wel fors gestegen. Maar omdat wij al jaren samenwerken met vaste leveranciers, kunnen wij onze prijzen nog laag houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken op maat, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in veel andere houtsoorten dan eiken (klik hier voor onze overige houtsoorten), Dit alles ook nog gemaakt in iedere door u gewenste afmeting en vorm !. Neem gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder !

De kops houten werkbladen op maat worden door echte liefhebbers van hout helemaal met de hand opgebouwd uit blokjes van ca. 43×43 mm. Standaard zijn de bladen via de website verkrijgbaar met een dikte van 60 millimeter. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm ! leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wij leveren uitsluitend FSC gekeurd kopshout.

 

 

 

kops houten werkbladen op maat

Kops eiken

 

Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft, niks meer en niks minder ! 

Waarom een werkblad bestellen in vaste standaardafmetingen ? Of zaagkosten betalen voor het op maat maken ?
Bij QATRINA bestelt u gewoon uw kops houten werkblad op maat gemaakt, zonder extra kosten.

De kops houten werkbladen op maat zijn via de website te bestellen met een dikte van 60 mm., een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm.
U heeft liever een langer en/of breder werkblad ? Of u heeft liever toch een andere houtsoort dan eiken, of wilt u liever een wat dikker werkblad ?

Geen probleem: op aanvraag leveren wij ook dikkere, langere en bredere werkbladen op maat, alles in elke gewenste vorm en afmeting ! Neem hiervoor gerust even contact met ons op !

De werkbladen worden door onze vaste leveranciers in Oost Europa gemaakt. Wij leveren niet uit voorraad: onze producten worden stuk voor stuk op maat gemaakt.
De bestellingen worden na aankomst in Nederland door onze eigen koeriersdienst naar onze klanten verzonden. Dit doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een onze kops houten werkbladen op maat ?