kops houten tablet

kops houten tablet

Nergens een kops houten tablet te krijgen ? QATRINA maakt ze op maat ! 

QATRINA levert hem op maat gemaakt: een kops houten tablet. Een onverslijtbaar product dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Zeer arbeidsintensief om te maken en daardoor niet goedkoop, maar u heeft er gegarandeerd uw hele leven lang plezier van.
Zo goed als nergens te krijgen, maar QATRINA levert het ‘gewoon’ op maat. Wij kunnen kops voor interessante prijzen aanbieden omdat wij samenwerken met vaste voordelige leveranciers in Oost Europa.

In onze online webshop kunt u kops eiken tabletten bestellen met een dikte van 60 millimeter. Kops eiken maken wij van Slavonisch eikenhout: een zeer gewaardeerde keiharde eikensoort die door zijn langzame groei van nature al goed bestand is tegen kromtrekken. Kops tabletten in een andere houtsoort zijn eventueel buiten de website om, op aanvraag mogelijk. Wij hebben hiervan een overzicht op de website geplaatst: klik hier.
Onze producenten hebben de beschikking over moderne computergestuurde apparatuur en kunnen in principe iedere vorm voor u maken. Neemt u dus voor (heel) specifieke vormen even contact met ons op per mail of telefoon.

Een kops houten tablet heeft een standaarddikte van maar liefst 60 millimeter. Dikkere tabletten zijn doorgaans mogelijk op aanvraag, maar dunner leveren wij helaas niet. Bij een dunner tablet worden de lijmnaden tussen de blokjes niet sterk genoeg en kan het tablet bij transport breken.
Exclusief en al eeuwenlang toegepast vanwege zijn enorme drukvastheid, waarmee kopshout vooral geschikt is om (zeer) intensief te gebruiken. Niet alleen geschikt als hak- of snijblok, maar zeker ook als fraai tafelblad of werkblad in de keuken. Allemaal gemaakt van uitsluitend FSC gekeurd hout: een garantie voor een duurzaam bosbeheer.

 

 

kops houten tablet

 

Tabletten op maat

Geen standaard afmetingen of tabletten op maat gezaagd: Wij maken tabletten op maat. Bestel wat u nodig heeft en betaal voor wat u nodig heeft. Niks meer en niks minder. Bestellen kan vanuit uw luie stoel thuis ! U geeft zelf de afmetingen in en plaatst de bestelling vervolgens in de winkelmand. Als laatste rekent u veilig af met iDeal vanuit Nederland, resp. Bancontact vanuit België. Zo simpel kan het dus ook.

Kops eiken tabletten leveren wij online t/m maximaal 2,4 lang en maximaal 1,2 meter breed. Op zoek naar langer, breder of wellicht een andere houtsoort ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten tablet ?