kops houten tablet op maat

kops houten tablet op maat

Een exclusief kops houten tablet op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u het gewoon online !

Vrijwel negens in de Benelux verkrijgbaar, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon online: een kops houten tablet op maat. Kopshout is uiterst arbeidsintensief om te maken en dus ook niet goedkoop, maar u heeft er wel uw leven lang plezier van. Door onze samenwerking met voordelige leveranciers in het buitenland kunnen wij deze tabletten zeer scherp aanbieden. Daar profiteren onze klanten weer van.

Eiken tabletten met een dikte van 60 millimeter zijn direct via de website te bestellen. Voor deze tabletten maken wij gebruik van fraai, keihard Slavonisch eikenhout. Kops tabletten in andere houtsoorten dan Slavonisch eiken zijn op aanvraag verkrijgbaar. Een uitgebreid overzicht hiervan vindt u hier.
In principe kunnen onze producenten iedere vorm voor u maken, want zij beschikken over de allernieuwste computergestuurde houtbewerkingsmachines. Voor specifieke vormen verzoeken wij u dan ook even contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon.

Het kops houten tablet op maat is online te bestellen met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is eventueel een dikker tablet mogelijk. Dunner dan 60 mm. leveren wij helaas niet: de lijmnaden tussen de houten blokjes wordt dan niet sterk genoeg en de kans is groot dat het tablet tijdens transport breekt.

Kopshout wordt al sinds mensenheugenis toegepast vanwege zijn hoge drukvastheid: het is dan ook zeer geschikt voor intensief gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hak- of snijblokken, maar ook aan tafelbladen of keukenwerkbladen. Ook wij streven naar een duurzame samenleving en zijn zuinig op onze planeet: onze tabletten worden daarom allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops houten tablet op maat

 

Niet op maat zagen, maar op maat maken

Wij maken tabletten op maat. Standaardafmetingen kennen wij niet. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft, en daar zal niemand problemen mee hebben.
Online tabletten bestellen kan relaxt vanaf de bank bij u thuis. Afrekenen doet u in een beveiligde omgeving met iDeal vanuit Nederland, respectievelijk Bancontact vanuit België. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken.

Ons kopshout eiken leveren wij via de website tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Tabletten in andere houtsoorten en bredere of langere tabletten zijn uitsluitend op aanvraag mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten tablet op maat ?