kops houten plaat

kops houten plaat

Een kops houten plaat nodig ? Wij maken ze op maat ! 

Wij leveren hem op maat voor u gemaakt: een kops houten plaat. Onverslijtbaar en prachtig mooi, nog helemaal met de hand opgebouwd door houten blokjes aan elkaar te verlijmen.
Vrijwel nergens in de Benelux te krijgen, maar wel bij QATRINA ! Wij werken samen met voordelige producenten in het buitenland waardoor wij de platen voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Via de website leveren wij kops eiken platen. Deze worden gemaakt van Slavonisch eikenhout: een veelgeprezen harde houtsoort die van zichzelf heel goed bestand is tegen kromtrekken en torderen. Kopshout platen in andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk buiten onze website om, op aanvraag. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier.

In principe is iedere denkbare vorm mogelijk, want onze producenten werken uitsluitend met de aller modernste computergestuurde machines. Neemt u dus bij speciale wensen contact met ons op per mail of telefoon.

De kops houten plaat maken wij standaard in 60 mm. dik. Eventueel is dikker ook mogelijk, maar dunner dan 60 mm. helaas niet. Een dunnere plaat wordt niet sterk genoeg en de kans bestaat dat deze breekt.
Kopshout heeft een enorm hoge drukvastheid en is daarmee met name zeer geschikt om als hakblok of snijblok te fungeren. Daarnaast maken wij er ook veel mooie tafelbladen en keuken werkbladen van.

Ons hout voor de kops houten platen is allemaal voorzien van het FSC keurmerk: een waarborg voor een verantwoorde houtkap en een duurzame productie.

 

 

 

kops houten plaat

 

Massief houten platen op maat

Bij QATRINA vindt u geen kopshout in standaard afmetingen of op maat gezaagde platen: Wij maken platen op maat voor onze klanten.
U bestelt de platen in de door u gewenste afmetingen en wij zorgen voor de rest. Niks meer en niks minder.

Bestellen is heel eenvoudig: u hoeft er de deur niet eens meer voor uit ! U bepaalt de gewenste afmetingen van de plaat, plaatst de bestelling in de winkelwagen en rekent af met iDeal vanuit Nederland, of Bancontact vanuit België.

Massieve kops Slavonisch eiken platen leveren wij via de website tot en met maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Voor platen in een andere houtsoort of langere/bredere platen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. Onze gegevens vindt u hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten plaat ?