kops houten plaat op maat

kops houten plaat op maat

Heeft u een kops houten plaat op maat nodig ? Welkom bij QATRINA, want wij maken ze voor u ! 

Bij ons gewoon online te bestellen: een prachtige kops houten plaat op maat. Kops hout is zo goed als onverwoestbaar en wordt nog helemaal handmatig opgebouwd door talloze kleine blokjes hout met elkaar te verlijmen. Al eeuwenlang toegepast maar in de Benelux vrijwel nergens te krijgen. Door een jarenlange samenwerking met voordelige leveranciers buiten Nederland, kunt u onze kops houten platen voor interessante prijzen bestellen.

Online bieden wij uitsluitend kops eiken aan. Wij gebruiken hiervoor het mooie lichte Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere houtsoort dan het gebruikelijke Europees eiken.
Andere houtsoorten zijn desgewenst op aanvraag te bestellen. Klik hier voor een overzicht.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken, dus neem bij (zeer) ingewikkelde vormen even contact met ons op. Bij QATRINA kan (bijna) alles.

In onze online webwinkel bestelt u eenvoudig zelf uw kops houten plaat op maat in eiken met een dikte van 6 centimeter. Een wat dikkere plaat is doorgaans ook wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Dunner helaas niet, want dan wordt de plaat niet sterk genoeg.
Kopshout is een uniek product met een heel hoge drukvastheid waarmee het bij uitstek geschikt is om als hakblok of snijplank te dienen. Wij maken er echter ook veel keukenwerkbladen en tafelbladen van.

Uitsluitend de allerbeste kwaliteit is voor ons goed genoeg en bovendien gebruiken wij alleen FSC gekeurd hout: een garantie voor een gecontroleerde duurzame houtkap en een milieuvriendelijke productie.

 

 

 

kops houten plaat op maat

 

Exclusief en absoluut uniek 

Wij werken anders dan veel van onze ‘collega’s’: bij ons geen kops hout platen in vaste maten: Wij maken gewoon platen op maat. Online te bestellen, dus u hoeft er de deur niet voor uit ! Bepaal de afmetingen, plaatst de bestelling vervolgens in de winkelwagen en reken veilig af met iDeal (Nederland) of Bancontact (België).

Via de website kunt u kopshout tot en met 2,4 meter lang en 1,2 meter breed bestellen. Platen in andere houtsoorten en eventueel langere/bredere platen zijn alleen op aanvraag mogelijk: neem in dat geval even contact met ons op. U vindt hier onze contactgegevens.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten plaat op maat ?