kops houten kookeiland

kops houten kookeiland

Een uniek kops houten kookeiland op maat bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA  

Bestel uw kops houten kookeiland op maat gemaakt bij QATRINA. Desgewenst frezen wij de benodigde sparingen voor het kooktoestel en de spoelbak(ken) er al meteen voor u uit. Zo goed als iedere denkbare vorm is mogelijk.
Kopshout is prachtig en ijzersterk. Zeer geschikt voor intensief gebruik, dus ook prima te gebruiken als blad voor uw kookeiland.

QATRINA werkt samen met vaste voordelige producenten buiten Nederland. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit tegen concurrerende prijzen leveren.
Online leveren wij kopshout van het schitterende lichte Slavonisch eiken: een van de hardere eikensoorten. Kopshout in andere houtsoorten is mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Nagenoeg elke gewenste vorm en afmeting kunnen wij realiseren. Heeft u dus iets speciaals in gedachten, neem dan even contact met ons op, want wij kunnen het vast wel voor u maken.

Een kops houten kookeiland is een waar kunststuk, want het wordt helemaal met de hand samengesteld uit vierkante blokjes hout die een voor een aan elkaar worden verlijmd. Online bestelt u bij ons kopshout in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Dikker kops en kops in andere houtsoorten is leverbaar op aanvraag. Wij kunnen kopshout tot maximaal 120 mm. dik leveren. Vanzelfsprekend allemaal duurzaam geproduceerd en zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kops houten kookeiland

Kops kookeiland (60 mm. dik Slavonisch eiken )

 

Hout in standaardafmetingen kennen wij niet: bij ons bestelt u altijd op maat !

Vaak zien wij het bij ‘collega’s’ nog voorbij komen: houten panelen in standaardmaten verkrijgbaar, en eventueel op maat gezaagd tegen belachelijk hoge zaagkosten.
Wij doen het anders: bij ons bestelt u op maat en wij leveren het op maat, zonder bijkomende kosten. Het bestelsysteem op onze website toont u in een oogwenk de prijs voor het geselecteerde product. Betalen kan eenvoudig met iDEAL resp. BANCONTACT in een beveiligde omgeving. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken.

Ons kops is online te bestellen in 60 mm. dik eikenhout, tot een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm. Voor langer, breder en dikker kopshout, of kopshout in andere houtsoorten verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in een kops houten kookeiland ?