kops houten keukenbladen

kops houten keukenbladen

Prachtige kops houten keukenbladen: op maat verkrijgbaar bij QATRINA !

Het meest exclusieve houtproduct dat wij leveren: kops houten keukenbladen. Gewoon op maat te bestellen bij QATRINA ! Een gegarandeerde eyecatcher in uw keuken. Het is oersterk en onverslijtbaar !
Omdat de houtprijzen de laatste jaren aldoor gestegen zijn is ook kopshout helaas steeds duurder geworden. Wij beschikken gelukkig al heel lang over eigen voordelige inkoopkanalen in Oost Europa, waardoor wij ons kopshout nog steeds voor scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Klanten bestellen het merendeel van het kopshout in eikenhout. Wij leveren daarom online alleen kops eiken panelen en keukenbladen. Hiervoor gebruiken wij het prachtige lichte Slavonisch eiken dat door zijn langzame groei ook nog eens een van de hardere eikensoorten is. Een kops keukenblad in een andere houtsoort is eventueel ook mogelijk op aanvraag. klik hier voor een overzicht van de andere houtsoorten. (Bijna) iedere afmeting en vorm is mogelijk. Heeft u iets speciaals in gedachten ? Neem dan contact met ons op.

Kops houten keukenbladen worden gemaakt door talloze massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Een waar monnikenwerk, dat alleen door echte vakmensen gedaan kan worden. Standaard leveren wij ons kopshout online in 6 centimeter dik eiken. Een dikker blad is, afhankelijk van de voorraden van onze producenten, doorgaans ook mogelijk. Een dunner blad gaat helaas niet: het geheel wordt dan niet sterk genoeg.

Onze houtproducten zijn zonder uitzondering gemaakt van FSC gekeurd hout: een keurmerk voor een verantwoord en duurzaam bosbeheer.

 

 

kops houten keukenbladen

 

Kopshout: exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Voor keukenbladen in vaste standaardmaten of die voor u op maat gezaagd moeten worden bent u ons aan het verkeerde adres: wij maken ze op maat en zonder aanvullende kosten.

In onze online webshop bestelt u zelf de door u gewenste afmetingen tot en met een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Eventueel langere en/of bredere bladen zijn mogelijk op aanvraag. Dit geldt ook voor bladen in een andere houtsoort dan eiken. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze houtproducten worden buiten Nederland op maat voor ons gemaakt. Het transport naar Nederland gebeurt per vrachtwagen. Samen met onze vaste koerier zorgen wij er daarna voor dat alle bestellingen bij onze klanten bezorgd worden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops houten keukenbladen ?