kops houten keukenblad

kops houten keukenblad

Een exclusief kops houten keukenblad op maat gemaakt door QATRINA

Een schitterend kops houten keukenblad is een ware blikvanger voor uw keuken. Een oersterk en onverslijtbaar houtproduct ! De prijzen voor kopshout zijn de laatste jaren wel aanzienlijk gestegen, maar wij beschikken al langere tijd over vaste en voordelige inkoopkanalen in Oost Europa waardoor wij ons kopshout nog steeds voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden..

Online in onze webwinkel bestelt u eenvoudig Slavonisch eiken kopshout. Op aanvraag is ook kopshout in andere houtsoorten verkrijgbaar (klik hier voor onze andere houtsoorten). Wij leveren in principe elke gewenste afmeting en vorm. Neem voor afwijkende vormen en hele grote keukenbladen dus even contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar !

Een kops houten keukenblad mag gerust een kunstwerk genoemd worden: het wordt nog helemaal met de hand opgebouwd door talloze massief houten blokjes met elkaar te verlijmen. Ons kopshout is het gehele jaar door leverbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag is dikker vaak ook mogelijk. Dunnere bladen dan 60 millimeter leveren wij helaas niet: deze worden niet sterk genoeg, waardoor de kans bestaat dat ze tijdens het transport breken.

Al het door ons geleverde hout is uiteraard FSC gekeurd: een waarborg voor een duurzaam productieproces.

 

 

 

kops houten keukenblad

 

Bestel alleen wat u echt nodig heeft

Keukenbladen in vaste afmetingen of voor u op maat gezaagd ? Wij van QATRINA doen het anders: bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat. En dat alles zonder bijkomende kosten.

Aan de hand van de ingegeven maten berekent ons bestelsysteem razendsnel de prijs per vierkante meter uit, en vervolgens de uiteindelijke prijs voor het gewenste keukenblad. Via de website bestelt u eiken kopshout bladen tot en met een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer en/of breder is eventueel wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Ook een blad in een andere houtsoort dan eiken is alleen op aanvraag verkrijgbaar. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Onze kops houten keukenbladen worden allemaal buiten Nederland geproduceerd en per vrachtwagen naar ons magazijn getransporteerd. Nadat de bestellingen bij ons zijn binnengekomen worden deze zo snel mogelijk door onze vaste koeriersdienst bij onze klanten afgeleverd. Bezorgen doen wij als service tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten keukenblad ?