kops houten blad

kops eiken tafelblad 60 mm.

Een stijlvol kops houten blad bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Een kops houten blad is erg gewild op dit moment, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kops hout is de laatste jaren echter fors gestegen. Wij beschikken gelukkig al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kops houten bladen op maat in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Het kops houten blad wordt handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 43×43 mm. en is via onze website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij echter ook kops hout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Neem hiervoor eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kops houten blad

Kops houten blad

 

Bestel alleen wat u nodig heeft: uw kops blad helemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief kops hout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kops houten blad op maat bestellen, zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Ons kops hout is via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kops hout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker blad ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kops hout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
Het hout wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij bezorgen tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een kops houten blad ?