kops hout werkbladen op maat

kops hout werkbladen op maat

Prachtige kops hout werkbladen op maat ? Bij QATRINA bestelt u ze online voor aantrekkelijke prijzen  

Unieke kops hout werkbladen op maat voor u gemaakt ! Van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren de werkbladen op maat gemaakt van schitterend Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk.

Praktisch iedere vorm kunnen wij voor u maken. Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon. Wij werken met vaste voordelige producenten in het buitenland, waardoor wij een hoge kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen kunnen aanbieden. Wist u trouwens dat wij een van de weinigen zijn die kopshout werkbladen op maat kunnen leveren ? Doe er dus uw voordeel mee.

Teveel aanbod lijdt vaak tot verwarring: om dit te voorkomen hebben wij besloten via onze website alleen kops eiken aan te bieden. Op aanvraag zijn kops hout werkbladen op maat in andere houtsoorten echter ook eventueel mogelijk. Op onze website hebben wij een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier. U wilt liever een werkblad in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op: u kunt ons per telefoon of mail bereiken.

Het maken van kops hout werkbladen op maat gebeurd nog helemaal met de hand: de bladen worden opgebouwd uit aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Een precies en tijdrovend werk, maar met een schitterend resultaat ! Online leveren wij ons kopshout in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag is dus ook dikker en een andere houtsoort mogelijk.

Naast hoge kwaliteit vinden wij ook een duurzame productie belangrijk: onze houtproducten zijn derhalve allemaal  FSC gekeurd.

 

 

kops hout werkbladen op maat

Kops hout werkblad op maat: 60 mm. dik Slavonisch eiken.

 

Schitterende werkbladen van eiken, maar ook te bestellen in een andere houtsoort 

Omdat massief hout erg zwaar is, leveren wij online alleen kops eiken met een dikte van 60 mm. tot maximaal 2400 millimeter lang en maximaal 1200 millimeter breed.
Dikker, langer, breder of kopshout in andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout werkbladen op maat ?