kops hout tafelblad op maat

kops hout tafelblad op maat

Super gemakkelijk online bestellen: een kops hout tafelblad op maat voor u gemaakt !

Alleen de beste kwaliteiten hout voor interessante prijzen ? Dan zit u goed bij QATRINA, want een schitterend massief kops hout tafelblad op maat bestelt u heel eenvoudig online in onze webwinkel ! In de gehele Benelux vrijwel nergens anders te vinden, want wij zijn een van de weinige aanbieders van dit prachtige, oersterke houtproduct. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA dus !

Ons speciaal hiervoor ontworpen bestelsysteem maakt bestellen een fluitje van een cent. Via de website kunt u bij ons kops eikenhout op maat bestellen, maar tafelbladen in andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag buiten de website om ook mogelijk. Een overzicht vindt u hier. Vrijwel iedere vorm en afmeting kunnen wij voor u maken, dus heeft u iets heel speciaals in gedachten ? Neem dan even contact met ons op.

Een kops hout tafelblad op maat wordt met de hand gemaakt door talloze massief houten blokjes met elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke tafelblad. Online kunt u een kopshout tafelblad gemaakt van Slavonisch eiken met een dikte van maar liefst 60 millimeter bestellen. Kant en klaar is ook mogelijk: wij behandelen het dan al met een professionele twee componenten houtolie.

Vanzelfsprekend streven ook wij naar een duurzame samenleving: daarom is ons hout altijd FSC gecertificeerd. Een waarborg voor een absoluut milieuvriendelijk bosbeheer.

 

 

 

kops hout tafelblad op maat

Ovaal kops eiken tafelblad

 

Exact op maat en nagenoeg iedere vorm en afmeting is mogelijk !

Betalen voor reststukken ? Bij QATRINA niet: bij ons betaalt u alleen voor wat u besteld heeft. Niks meer en niks minder.
Wij leveren online kopshout gemaakt van mooi licht Slavonisch eiken met een dikte van 60 mm. Om logistieke redenen kunt u via de site niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen. Buiten de website om is langer en breder echter wel op aanvraag mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Tafelbladen in andere houtsoorten zijn niet altijd mogelijk: overige houtsoorten moeten wij bij onze toeleveranciers opvragen.

Schitterende, exact op maat voor u vervaardigde massief houten producten: bij QATRINA vindt u het allemaal.
Vaste maten of standaard afmetingen ? Daar doen wij niet aan: wij maken alles exact op maat van alleen het allerbeste hout. Uw bestelling wordt daarna door onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs bij u afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout tafelblad op maat voor u gemaakt ?