kops hout tablet

kops hout tablet

Eenvoudig bij QATRINA te bestellen: een kops hout tablet, helemaal op maat voor u gemaakt

Gesjouw en gesleep is niet meer nodig, want tegenwoordig bestelt u een kops hout tablet gewoon online bij QATRINA ! Verder zoeken mag, maar heeft niet veel zin, want wij zijn een van de heel weinigen die kopshout in Nederland en België kunnen leveren.

Vrijwel onverwoestbaar en zeer breed toepasbaar: kopshout. Door zijn unieke samenstelling kan kopshout zeer intensief gebruikt worden. De hakblokken en snijplanken bij slagers en in de horeca kennen we allemaal wel. Wij gebruiken het ook om er prachtige keukenbladen en werkbladen van te maken, maar een kops hout tablet is natuurlijk ook prima geschikt om als exclusief tafelblad te dienen.

Absoluut hoogwaardige kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met zeer voordelige, maar uiterst professionele producenten in het buitenland. Kopshout in eiken wordt verreweg het meest gevraagd door onze klanten: deze tabletten leveren wij dan ook direct online via onze webshop. Tabletten opgebouwd uit een andere houtsoort zijn verkrijgbaar op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Wij kunnen de tabletten in (bijna) iedere vorm voor u maken. Neemt u voor ingewikkelde vormen even contact met ons op a.u.b.

De tabletten worden nog handmatig opgebouwd door allemaal massieve blokjes hout aan elkaar te lijmen: standaard zijn deze blokjes 60 mm. dik. Een dikker tablet is eventueel mogelijk, maar alleen op aanvraag en niet dikker dan 120 mm. Het allermooiste hout, milieuvriendelijk geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout tablet

Kops hout eiken tablet

 

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ? Het zelf slepen met loodzware tabletten en ze ook nog zelf op maat zagen is helemaal niet meer nodig ! Bestel uw tabletten op maat en wij maken ze op maat.
De gewenste afmetingen voert u zelf in en ons rekensysteem toont u razendsnel de prijs voor het tablet. Het afrekenen kan eenvoudig via iDEAL respectievelijk BANCONTACT.

In onze webshop bestelt u zelf kopshout eiken tabletten tot max. 2,4 mtr. lang en max. 1,2 mtr. breed: in verticale richting is kopshout weliswaar zo goed als onverwoestbaar, in horizontale richting is dat helaas niet het geval. Langere of bredere tabletten en tabletten die zijn voorzien van uitsparingen zijn erg gevoelig voor breuk. Een (heel) groot tablet is op zich wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout tablet ?