kops hout tablet op maat

kops hout tablet op maat

Gewoon bij QATRINA verkrijgbaar: een fraai kops hout tablet op maat

Zelf lopen sjouwen en slepen is gelukkig niet meer nodig, want een kops hout tablet op maat bestelt u heel relaxt online bij QATRINA ! Kijk op onze website voor de mogelijkheden, want bijna niemand anders in Nederland en België kan massief kopshout leveren.

Zo goed als onverslijtbaar en geschikt voor vele toepassingen: dat is ons kopshout. De absoluut unieke structuur van dit houtproduct maakt het bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. Iedereen kent ze wel: het hakblok bij de slager en de snijplank in de horeca. Wij maken er tegenwoordig ook fraaie keukenbladen en werkbladen van. Uiteraard is een kops hout tablet op maat ook geschikt om als tafelblad te fungeren.

Uitsluitend de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen: wij werken samen met professionele maar zeer voordelige leveranciers buiten Nederland. Eiken wordt door onze klanten verreweg het meest gevraagd: dit kunt u dan ook direct online in onze webshop bestellen. Een tablet in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag: een overzicht treft u hier. Wij maken de tabletten in praktisch elke vorm voor u, dus neem voor niet alledaagse vormen even contact met ons op.

Onze kopshout tabletten worden met de hand gemaakt: door allemaal massieve houten blokjes aan elkaar te lijmen ontstaat het uiteindelijke tablet. De blokjes hebben standaard een dikte van 60 mm. Mocht u dikker wensen, neem dan even contact met ons op, want dit is uitsluitend mogelijk op aanvraag. Milieuvriendelijk geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout tablet op maat

Kops hout eiken

 

Prachtig kopshout ? QATRINA !

Zelf met loodzware tabletten slepen en ze ook zelf verzagen is niet meer nodig ! Bij QATRINA bestelt u uw kops hout tabletten gewoon op maat gemaakt !
Op onze website voert u de gewenste maten in en ons slimme rekensysteem toont u de prijs. Het afrekenen kan eenvoudig en veilig via iDEAL respectievelijk BANCONTACT.

Via onze website bestelt u zelf heel eenvoudig kops eiken tot max. 2,4 meter lang en max. 1,2 meter breed: in verticale richting is kopshout ijzersterk, maar in horizontale richting helaas niet. Langere of bredere tabletten en tabletten met uitsparingen zijn dan ook zeer gevoelig voor breuk. Een groot tablet kan wel besteld worden, maar alleen op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout tablet op maat ?