kops hout plaat

kops hout plaat

Een kops hout plaat nodig ? Wij leveren ze helemaal op maat gemaakt ! 

Op maat voor u gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft: een kops hout plaat bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA.
Kops hout is weer helemaal terug van weggeweest ! Niet heel vreemd als je bedenkt dat kops hout een prachtig en oersterk houtproduct is. Toegegeven: kops is niet de goedkoopste uitvoering, maar u hebt er dan wel jarenlang plezier plezier van.

Vrijwel niemand in de Benelux kan het leveren, maar QATRINA wel. Door onze samenwerking met voordelige leveranciers buiten Nederland kunnen wij kops hout tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Kops hout in eiken bestelt u gewoon zelf online in onze webwinkel. De platen worden voor u gemaakt van Slavonisch eiken: een heel harde eikensoort die van nature al zeer goed bestand is tegen kromtrekken. Platen in andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag: kijk hiervoor op onze website bij de categorie ‘andere houtsoorten’: klik hier. Zo goed als iedere door u gewenste vorm mogelijk, dus neem gewoon even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een kops hout plaat bestelt u bij ons in de webshop met een dikte van 60 millimeter. Op aanvraag is dikker veelal wel mogelijk, maar dunner helaas niet: dan wordt de constructie niet sterk genoeg en is de kans groot dat de plaat breekt. Kops hout: een uniek, vrijwel onverslijtbaar product dat met name zeer geschikt is voor intensief gebruik. Zo maken wij er prachtige tafelbladen, keukenbladen, werkbladen en kookeilanden van.

Onze platen worden allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout: een garantie voor een duurzame houtkap en productie.

 

 

 

kops hout plaat

 

Maatwerk

Bij ons geen standaardmaten of op maat zagen ! QATRINA maakt platen op maat. U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.
Gemakkelijker kunnen we het niet maken: voer de maten in en de prijs verschijnt direct op uw scherm. Afrekenen kan veilig met iDeal (Nederland) en Bancontact (België).

Slavonisch eiken kops hout in 60 millimeter dik. Online te bestellen t/m een lengte van maximaal 2400 mm. en maximaal 1200 mm. breed. Langer en/of breder of een andere houtsoort ? Neem daarvoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout plaat ?