kops hout op maat

kopshout tafelblad op maat

Prachtig kops hout op maat van QATRINA

Kops hout op maat is heel erg gevraagd op dit moment, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kops hout is echter de laatste jaren fors gestegen, maar wij beschikken al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kops hout in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Ons kops hout op maat wordt handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 40×40 mm. en is via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kops hout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

 

 

 

kops hout op maat

kops hout op maat

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw hout tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief kops hout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?. Daarom doet QATRINA het anders: bij ons kunt u gewoon uw massief hout op maat bestellen zonder extra kosten. Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.

Ons kops hout is via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons hout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
Het kops hout wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij verzenden tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kops hout op maat ?