kops hout meubelpaneel

Een exclusief kops hout meubelpaneel op maat voor u gemaakt

Een prachtig kops hout meubelpaneel helemaal op maat voor u gemaakt bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA.
Kops hout wordt al heel lang gebruikt en is met name geschikt voor intensief gebruik. Doordat wij een nauwe samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland onderhouden, kunnen wij onze producten voor uiterst scherpe prijzen aanbieden.

Ons kops hout kunt u in de online webshop in Slavonisch eiken bestellen. Buiten de webshop om zijn meubelpanelen in andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor onze overige houtsoorten). Wij maken zo goed als iedere vorm en afmeting op maat, dus heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een kops hout meubelpaneel is niet zo maar een paneel, want het wordt nog op oeroude wijze met de hand opgebouwd uit aan elkaar gelijmde houten blokjes. Standaard verkrijgbaar in 60 mm. dik, maar op aanvraag is dikker ook mogelijk. Kops leveren wij tot en met 120 mm. dik. Allemaal duurzaam geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoorde houtkap.

 

 

kops hout meubelpaneel

Kops hout meubelpaneel (Slavonisch eiken behandeld met Rubio houtolie Nature)

 

Alleen standaardafmetingen ? Bestel bij QATRINA gewoon op maat gemaakt !  

Niet meer van deze tijd, maar het komt nog erg vaak voor: meubelpanelen die alleen in standaardafmetingen of tegen bijbetaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn. Wij doen het anders: bij ons bestelt u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij hoeven niet te zagen, dus betaalt u er ook niet voor. Kops hout is via de website in 60 mm. dik eiken te bestellen. Online leveren wij tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed.

Liever langer, breder of dikker ? Dat kan op aanvraag. Wij leveren het allemaal in praktisch elke afmeting en vorm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Al onze producten worden buiten Nederland geproduceerd en eenmaal per week per vrachtwagen naar ons magazijn vervoerd. De bestellingen worden vervolgens door onze vaste koeriersdienst bij onze klanten thuis afgeleverd. Bezorgen doen wij als een vorm van service tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout meubelpaneel ?