kops hout kookeiland

kops hout kookeiland

Een schitterend kops hout kookeiland bestelt u heel eenvoudig op maat bij QATRINA  

Bestel eenvoudig uw kops hout kookeiland op maat bij QATRINA. Indien gewenst al helemaal kant en klaar om te monteren, want de benodigde sparingen voor het kooktoestel en de spoelbak(ken) kunnen wij er al direct voor u in maken. Wij maken praktisch iedere vorm op maat, dus heeft u speciale wensen: neem dan even contact met ons op.
Kopshout is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel sterk en dus prima geschikt voor intensief gebruik. Denk eens aan iets aparts: denk eens aan kops !

QATRINA werkt al geruime tijd samen met vaste producenten waardoor wij een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen kunnen leveren.
Via onze website leveren wij kops gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie harde eikensoort. Andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag leverbaar. Klik hier voor ons overzicht.

Een waar kunstwerk, want het kops hout kookeiland wordt op traditionele manier met de hand opgebouwd door vierkante blokjes hout aan elkaar te verlijmen. Online, via onze webwinkel leveren wij kops hout in 60 mm. dik Slavonisch eikenhout. Dikker kopshout of kopshout in een andere houtsoort dan eiken is verkrijgbaar op aanvraag: u kunt tot 120 mm. dik kopshout bij ons bestellen. Vanzelfsprekend is ons hout allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout kookeiland

Kops hout kookeiland (60 mm. dik Slavonisch eiken )

 

Wij doen niet aan vaste maten: wij maken alles op maat 

Wij hebben besloten het anders te doen en geen standaardpanelen op maat te verzagen zoals veel van onze ‘collega’s’ doen: bij ons bestelt de klant op maat en wij maken het op maat. Het handige bestelsysteem op onze website berekent razendsnel de prijs voor het door u gewenste product. Afrekenen doet u heel gemakkelijk online met iDEAL, respectievelijk BANCONTACT. Een kind kan de was doen.

Kops hout leveren wij online standaard in 60 mm. dik Slavonisch eiken, tot een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm. Langer, breder of (veel) dikker kops hout, of kops hout in een andere houtsoort is buiten de website om op aanvraag mogelijk. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout kookeiland ?