kops hout keukenblad

kops hout keukenblad

Een kops hout keukenblad voor een vriendelijke prijs ? Bij QATRINA geen probleem !

U zoekt een mooi kops hout keukenblad ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA !
Wij leveren kopshout keukenbladen gemaakt van mooi licht Slavonisch eiken, maar ook voor keukenbladen in een andere houtsoort dan eiken bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk even op onze website: u zult verrast zijn door de mogelijkheden !

Door onze samenwerking met voordelige maar zeer professionele producenten buiten Nederland, zijn wij in staat een schitterende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Waarschijnlijk bent u zelf ook al tot deze conclusie gekomen, maar wij zijn ook nog eens een van de heel weinigen die kops keukenbladen kunnen leveren. Verder zoeken levert dus naar alle waarschijnlijkheid niet veel op.

Te veel aanbod leidt naar ons idee alleen maar tot verwarring. Via onze website leveren wij daarom uitsluitend kops hout in eiken. Op aanvraag is kops hout in andere houtsoorten ook mogelijk. Een overzicht van de overige leverbare houtsoorten vindt u op onze website: Klik hier. Interesse in een keukenblad in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken ? Stuur ons dan even een mailtje met uw wensen. Onze contactgegevens vindt u hier.

Echt monnikenwerk, want een kops hout keukenblad wordt met de hand gemaakt van allemaal aan elkaar verlijmde houten blokjes. Dit kost natuurlijk wat tijd: een maatwerk keukenblad is dan ook niet in een paar dagen klaar. Via onze website is kopshout bij ons te bestellen in 6 centimeter dik massief eiken. Op aanvraag is eventueel ook (veel) dikker en een andere houtsoort te bestellen. Kwaliteit gecombineerd met een duurzame productie vinden wij belangrijk: onze kops hout keukenbladen zijn daarom allemaal  FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout keukenblad

Kops hout keukenblad (Slavonisch eiken)

 

Een schitterend vol massief eiken keukenblad, maar eventueel ook leverbaar in een andere houtsoort

Toch liever een keukenblad in een andere houtsoort dan eiken ? Kijk dan voor de mogelijkheden even bij de categorie ‘andere houtsoorten‘ op onze website.

In verband met onze logistiek en het transport leveren wij via de website 6 centimeter dik kopshout in eiken tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
(Veel) langere lengtes, bredere of kops hout keukenbladen in andere houtsoorten zijn uitsluitend op aanvraag mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout keukenblad ?