kops hout kapblok

kops hout kapblok

Zoekt u een kops hout kapblok voor in de keuken? QATRINA maakt het op maat in eiken en in veel andere houtsoorten

Alleen het allermooiste hout is voor ons goed genoeg: exclusief door vaste producenten in het buitenland gekweekt, op maat gemaakt van eikenhout of een andere houtsoort: een kops hout kapblok voor een concurrerende prijs vindt u bij QATRINA !

Wij zijn een van de heel weinige leveranciers die niet aan standaardafmetingen of -vormen doen: wij leveren in iedere gewenste maat en vorm ! Dus ook die door uzelf bedachte vorm die u voor ogen heeft kunnen wij gewoon voor u maken ! Stuur ons een mailtje met een tekening of schets en ontvangt van ons een (uiteraard geheel vrijblijvende) offerte. Onze contactgegevens vindt u hier.

Ronde, vierkante, ovale en rechthoekige kapblokken gemaakt van eikenhout kunt u direct in onze webwinkel bestellen.
Wij leveren ons kops hout met een dikte van 60 mm. Dunner is helaas niet mogelijk: dan wordt de constructie niet sterk genoeg. Dus zoekt u een eiken kops hout kapblok ? Ga dan direct naar onze website of neem contact met ons op.

Kops hout kapblokken hebben 1 heel belangrijke eigenschap: het oppervlak is vele malen harder dan een kapblok in een uitvoering met doorgaande lamellen. Een kops hout kapblok wordt natuurlijk ook niet voor niets professioneel gebruikt in de horeca en door de slager.

QATRINA maakt kops hout op maat van eiken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een andere houtsoort !

Nee, niet alleen kops eikenhout: ook voor een andere houtsoort bent u bij ons aan het juiste adres !

Op aanvraag kunt u bij ons ook prachtige kops hout kapblokken in andere houtsoorten bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kops hout acacia, een kops hout beuken, een kops hout kersen of een kops hout essen kapblok ?! Niemand anders kan dit leveren: QATRINA is hierin uniek ! FSC gecertificeerd, duurzaam verwerkt en met de hand voor u gemaakt.

Wij maken kops hout op maat in de vorm van kapblokken en snijplanken, maar nog veel meer dan dat. Wij zijn namelijk tevens specialist in het op maat maken van kops hout tafelbladen, kops hout keukenbladen, kops hout barbladen, kops hout toonbanken en meer !
U bestelt eventueel al helemaal kant en klaar om te gebruiken, want de sparingen frezen wij er desgewenst ook al voor u uit. Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig moet u toch echt bij QATRINA zijn !

 

 

 

kops hout kapblok

Kops hout gestoomd acacia, onbehandeld

Exclusief massief hout ? Wij maken het op maat voor u in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout in elke vorm

Wij werken volledig computergestuurd: weinig andere aanbieders hebben de beschikking over een dergelijk machinepark. U bent bij ons aan het goede adres als het exact op maat moet worden in vingerlas, in doorgaande lamellen of in prachtig kops hout. Vervaardigd uit eiken, maar desgewenst ook op maat te bestellen in noten, essen, ahorn, beuken, kersen en acacia. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout kapblok ?