kops hout eiken tabletten op maat

kops hout eiken tabletten op maat

Eenvoudig en heel voordelig online bij QATRINA bestellen: fraaie kops hout eiken tabletten op maat

Gemakkelijker kunnen wij u het niet maken: prachtige kops hout eiken tabletten op maat gewoon vanaf de bank thuis te bestellen ! Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want wij zijn praktisch de enige leverancier die dit schitterende product kan leveren.

Kopshout is zo goed als onverwoestbaar en breed inzetbaar. Omdat het vooral geschikt is om intensief te gebruiken, is het een veelgevraagd product. Denkt u maar even aan het hakblok bij de slager en de snijplank in het restaurant.
Naast hakblokken en snijplanken maken wij er vooral keuken- en werkbladen van. Maar kops hout eiken tabletten op maat zijn natuurlijk ook prima geschikt om er prachtige tafelbladen van te maken.

Door onze jarenlange samenwerking met professionele producenten in Oost Europa kunnen wij een hoge kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.
Eikenhout wordt verreweg het meest bij ons besteld. Daarom hebben wij er voor gekozen om online alleen kopshout op maat in eiken aan te bieden. Een tablet in een andere houtsoort is wel mogelijk, maar alleen op aanvraag en indien op dat moment beschikbaar. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten treft u hier. Ons kopshout is leverbaar in iedere denkbare vorm, dus mocht u een speciale vorm voor ogen hebben, neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag !

puur vakmanschap, want kopshout wordt nog met de hand (!) samengesteld door heel veel massief houten blokjes van 60 mm. dik met elkaar te verlijmen. Vanzelfsprekend zijn onze tabletten allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken tabletten op maat

Kops eiken tablet op maat (Slavonisch eiken)

 

Vrijwel nergens te vinden, maar bij QATRINA bestelt u het op maat !

Zo eenvoudig kan het zijn: bij ons bestelt u helemaal zelf kops eiken tabletten exact op maat gemaakt. De gewenste afmetingen voert u zelf in op onze website en ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem toont u de prijs voor het product. Afrekenen is een fluitje van een cent met iDEAL vanuit Nederland en BANCONTACT vanuit België.

Massief hout van 60 mm. dik is erg zwaar: online leveren wij daarom niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Op aanvraag zijn eventueel langere en/of bredere tabletten mogelijk: neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken tabletten op maat ?