kops hout eiken tablet op maat

kops hout eiken tablet op maat

Gewoon online bij QATRINA te bestellen: een kops hout eiken tablet op maat

Gemak dient de mens: bestel uw kops hout eiken tablet op maat vanaf de bank thuis bij QATRINA ! Wij zijn een van de heel weinigen die kopshout in Nederland, België en Duitsland kunnen leveren, dus verder zoeken zal helaas niet veel opleveren.

Een tablet van kopshout is vrijwel onverslijtbaar en daardoor zeer breed toepasbaar. Kopshout is met name geschikt wanneer het product intensief gebruikt gaat worden. Denkt u bijvoorbeeld maar even aan de hakblokken bij de slager en de snijplanken in de horeca. Wij gebruiken ons kopshout echter ook regelmatig om er exclusieve keuken- en werkbladen van te maken. Maar natuurlijk kun je van een kops hout eiken tablet op maat ook heel goed een mooi eettafelblad maken.

Wij onderhouden een nauwe samenwerking met producenten in het buitenland, waardoor wij een hoge kwaliteit voor zeer interessante prijzen kunnen aanbieden. Kopshout tabletten gemaakt van eiken worden verreweg het meest door ons geleverd. In onze online webwinkel kunt u dan ook alleen kops eiken tabletten bestellen.
Tabletten in andere houtsoorten zijn desgewenst ook mogelijk: niet direct via de website, maar uitsluitend op aanvraag: klik hier voor ons overzicht van andere leverbare houtsoorten. Kopshout kunnen wij in praktisch elke vorm voor u maken, dus neem gerust contact met ons op indien u een niet alledaagse vorm voor ogen heeft.

De tabletten worden door onze producenten met de hand gemaakt door allemaal houten blokjes aan elkaar te lijmen. De blokjes zijn 60 millimeter dik. Al het hout wordt op kleur en uitstraling geselecteerd, is duurzaam geproduceerd en ook nog eens FSC gekeurd.

 

 

kops hout eiken tablet op maat

Kops eiken tablet op maat (Slavonisch eiken)

 

Op zoek naar kopshout ? Welkom bij QATRINA !

Zelf op maat zagen is niet meer van deze tijd en dus niet nodig ! Bij QATRINA bestelt u tabletten op maat gemaakt. De gewenste afmetingen voert u zelf in en ons supersnelle bestelsysteem rekent de prijs voor u uit. Betalen doet u veilig en heel gemakkelijk via iDEAL vanuit Nederland, respectievelijk BANCONTACT vanuit België.

Kops eiken tabletten leveren wij online tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Mocht u langere en/of bredere tabletten nodig hebben, neem dan even contact met ons op, want deze zijn mogelijk op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken tablet op maat ?