kops hout eiken platen

kops hout eiken platen

Bestel ze voordelig online via onze website: kops hout eiken platen, in iedere gewenste afmeting en vorm !

Bestel ze voordelig online bij QATRINA: kops hout eiken platen op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm ! Wij werken tot op de mm. nauwkeurig dus u hoeft er in principe zelf niks meer aan te doen. Ons kops hout wordt met de hand voor u gemaakt door onze producenten. Oersterk, prachtig mooi en keihard: u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van. Massief hout geeft een warme, gezellige sfeer in huis.

Omdat wij al jaren samenwerken met vaste producenten buiten Nederland kunnen wij zelfs in deze dure tijden onze producten nog steeds voordelig inkopen. Dat vindt u terug in onze verkooprijzen ! Gegarandeerd de hoogste kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Het kan bij QATRINA !

Prachtige platen gemaakt van kops eiken, maar ook andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk

Ons kopshout wordt standaard geleverd in 6 centimeter dik en is direct online bij ons bestellen in prachtig Slavonisch eiken. Online leveren wij rond en ovaal of vierkant en rechthoekig. Een andere vorm of extra grote platen zijn verkrijgbaar op aanvraag: bel of mail ons hiervoor even.

Schitterend kops hout in eiken, maar wij gaan nog verder dan dat: u kunt bij ons namelijk ook terecht voor kops hout platen in beukenhout, acaciahout, essenhout en kersenhout. Deze houtsoorten leveren wij alleen buiten de website om, op aanvraag.

Wij leveren niet alleen aan (de handige) particulier: ook de professional is van harte welkom bij QATRINA. Zo leveren wij naast kant en klare houtproducten ook halffabricaten die nog door u zelf verder behandeld dienen te worden. De platen zijn dan geschuurd met een wat grovere korrel 80 en hebben nog scherpe/haakse hoeken en randen. Om ze verder af te kunnen werken moeten ze dan nog een keer geschuurd worden met een fijnere korrel 120 en moeten de scherpe randen opgeschuurd worden. Platen gemaakt van kops hout raden wij aan niet te lakken, maar te oliën. Kops hout blijft altijd iets werken en daardoor kunnen er scheurtjes in de laklaag ontstaan.

Zoekt u een kant en klaar, op maat voor u gemaakt houtproduct waar u niets meer aan hoeft te doen ? Wij leveren onze producten ook al helemaal klaar om te monteren. Zoekt u dus een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dan zit u bij QATRINA goed voor een FSC gecertificeerd kops hout werkblad, keukenbladbureaublad, barblad of tafelblad.

 

 

 

kops hout eiken platen

kops hout eiken platen (keukenblad in transparante Rubio Monocoat twee componenten houtolie)

Uniek en exclusief verkrijgbaar in iedere gewenste vorm en afmeting: kops houten platen 

Het maakt ons niet uit of het in een ellipsvorm, een organische vorm, in Spaans ovaal of in Deens ovaal gemaakt moet worden. Bij QATRINA zit u goed voor houten platen, tafelbladen, keukenbladen, werkbladen, barbladen en bureaubladen op maat, eventueel ook nog voorzien van een verjongde rand, sparingen of ronde hoeken.

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken platen ?